sd18 kızlar merak ettiğim bir konu var, yenidoğan kıyafetleri 50 cm yazıyor hep. diyelimki bebeğim 52-53 cm doğdu bacakları boyu falan olmayacak mı? o kıyafetleri zıbınları falan giydiremeyecek miyim 🥺
Parinas sd18 50 cm doğsa bile çok az giyiyorlar o kadar çabuk büyüyorlar ki ayda 2 3 cm uzuyorlar bi de bebek bezi payı da var tabi. O yüzden yenidoğan kıyafetlerini az öz almak lazım. Çoğunluğu 3-6 aydan başlamalı bence. Biraz büyük olsa giydirilir ama küçük giydirilmez hele patikli falansa. Oğlum 52 cm doğdu o kadar az giydi ki. Kızım 49 cm doğdu o 3 4 hafta kadar giydi sanırım yine 40ı çıkana kadar giyemedi
5_erkek_annesi sd18 benim 4 oğlum 52 cm doğdular girdiler içine hep😄ama az giydiler yenidoğan çok az almak lazım
babyUras_ sd18 zibinlarda 50 cm yazsa bile bebek komple giymiyoki zibini . Zıbınları takımlara göre daha uzun süre giyer .
Glhayat_54 0-3 aylıklar 56 cm oluyor tercihen 56 alın. beziydi falan derken içinde rahat hareket etsin. 50 olanlar baya küçük oluyor yıkandıkcada daha darlaşıyor belki ilk gün giyebilir sadece.
sd18 @AnayimBenAna_ @5_erkek_annesi @Parinas @Glhayat_54 @babyUras_ ben 0-3 ve 3-6 ay arası da aldım yenidoğan 50 cm çok almamaya çalıştım ama 8-10 tane aldım ilk günler giysin dedim çamaşır kurutma sorunum var diye. 38. haftadayım boyu biraz uzun gidiyordu bebişimin hiç giyemez de hepsi kalır diye korktum 😑
Minik_kuzularim sd18 benim oğlum 54 cm 4kg doğdu isimli hastane çıkışı olmadı 🥲 birçok kıyafetini hiç giymedi o yüzden patiksiz almanı öneririm kısa da olsa en azından çorapla kullanabilirsin
sd18 Minik_kuzularim en kötü patiğini keser çorap giydiririm dedim 😅 maşallah çok güzel doğmuş evladınız 🌸🙏🏻
Minik_kuzularim sd18 teşekkür ederim ❤️ evet koca bebek şimdi büyüdü bile 4yasina geldi kardeşini bekliyor 🥰 darısı size artık sağ salim sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah 🌸
Almirolie sd18 çok yenidoğan almayın ben hala da bebeğim 8 aylık ama 12 18 giyiyor doğduğunda 1 3 aylık giyiyordu 51 cm doğdu
Almirolie Gamzemmmmmmm haha kız burayada yazmazsınız ya 😂😂karnından baktıysa doktor erkek olabilircanım
Gamzemmmmmmm Almirolie 😂😂ablam baktım yorum yapmışsın bende hesabına girdim ordan direk etiketledim 😂😂😂😂😂 burdaki konuyu görmedim tahminin için teşekkür ederim💕
babyandmomy__ sd18 ben hiç yenidoğan almadım 0 3 ay aldım hepsini arada çok az santim farkı vardı diye bir de kurutma makinesinde kurutacağım için küçülme payını da düşündüm 😂