ReyHalVe21 Kızlar daha önce bu gebeliğimde hiç gitmedim cinsiyet öğrenmek için gidicem doktor tavsiyesi olanlar lütfen yardımcı olabilir misiniz?
taskirannursel61 ReyHalVe21 veyis keskini bende duydum gitmek istedim ama kendi doktorumdan vazgeçemedim dünya park Evindar elçiye gidiyorum en ilgili sevecen doktorlardan biri
pclk2112 Hevinnn ReyHalVe21 Sultan hastanesinde Pınar Em doktor var önerileri fazla bı bilginiz var mı bunun hakkında kizlar
ReyHalVe21 Nurhat_21 Nurhat_21 peki kaç haftalıksınız oruç tutuyor musunuz çok özel değilse merak ettim de😅
ReyHalVe21 Nurhat_21 yanlış değilsem bende ona gittim çok ilgili sevecen bir doktordu. Eşim de bebişim ve çocuklarim da ilk defa kardeşlerini gördüler
Nurhat_21 ReyHalVe21 evet sigortalı 650 tl ben geçen ay gittim en son ve çok memnunum hatta doğumuda onun yanında yapacağım canım😇
ReyHalVe21 Nurhat_21 sizin için en güzeli ve en iyisi olsun inşallah çok teşekkür ederim bilgi için rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah🥰
Nurhat_21 ReyHalVe21 amin çok teşekkür ederim Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı
Nurhat_21 ReyHalVe21 28 haftaliğım ikizlere gebeyim oruç tutmuyorum susuz kalamıyorum ve bebeklerimin sağlığı içinde tutmuyorum
ReyHalVe21 Hevinnn evet ama doğum ücretini sormadım ben sigortalı olduğum için 650 tlydi muayene ücreti