elasevgi Yolcu_26 ah canım bende böyle diyenlere kızardım inanmazdım ama lütfen bol bol bol uyu gerçekten benim aklım olsaydı hamileliği uyuyarak geçirirdim
Princess_momm Yolcu_26 evet yaa 😭bende rahat hareket etmek istiyorum üstümde kamyon taşıyo gibiyim 😭😭😭😭.
Esra_nurr Elbette hamileyken bende zor uyuyordum ağrı vs felan ama bir sürü zaman oluyordu ve uyunabiliyordu şimdi öyle bişeye imkan yok çok özledim eskisi gibi uyumayı
Yolcu_26 DENIZ_55 şuan uyuyamıyorsun değil mi gece kaç kere uyanıp oturuyorum su içmekten bile bıktım valla zamanımın yarısı tuvalette gecti 🙂↕️🤭🙈
dunnobeck Ben kahve içiyorum ama aklımda yiyemediğim şeyler var 🥺 doya doya fast food yemek istiyorum. Neyse ki sigara alışkanlığım yok hatta nefret ediyorum 😌
DENIZ_55 Yolcu_26 ben hiç yatamıyorum 4 kadar oturuyorum sahuru yapıp sağ sola dönüyorum anca yatıyorum
DENIZ_55 Yolcu_26 yok tutmuyorum ilk denemek istedim eşim hayir dedi ama tutmadığım halde sürekli su içiyorum biseylwr atistiriyorum tutsam herhalde bayılır hastanelik olurdum 🤣
DENIZ_55 Yolcu_26 ben içtim yalan söyleyemem cipside yedim ama abartılı içmedim onu belirteyim günlük içmiyorum canım istediğinde 1 bardak içiyorum o kadar kana kana içmiyorum