yaren0611 Kızlar bugün başladı şiddetli öksürük ve kemik ağrıları ağrılar baya şiddetli gözlerim falan yanıyor ama ateşim yok allahtan parol içiyorum bide balgam sökücü bi şurup geçirenler nasıl atlattı kaç günde atlattı?
Deleted33000 yaren0611 geçmiş olsun canım benim eşim ve cocuklarimda aynı şekilde hastalar ateş eklem ağrısı boğaz ağrısı sonrası öksürük bana da bulaşacak diye ödüm kopuyor sende ıhlamur filan ballı zerdecal iç inşallah şifa olsun
hhaziran yaren0611 enfluvir diye bir ilaç + parol ve ateşim düşmeyince parol serum taktırmıştım Ihlamur, zencefil bal limon vs kaynatıp içiyordum sürekli Ateş 2 gün sürdü bende, eski halime dönmem yaklaşık bir 10 günü bulmuştu
Nisa58Sivas yaren0611 Geçmiş olsun öncelikle Tez zamanda Ayağa kalkarsınız inşAllah Çok zor bir Hastalık Özellikle Hamileler için Çok zor Arlattım 2 hafta sürdü ilaç kullanamadığımız için anca bol bol yattım ve Çorba ve meyve yiyebildim Tek çaresi Dinlenmek ve Dua Rabbim Büyük 🤲
yaren0611 hhaziran çok şükür ateşim yok ama öksürük ve ağrılar beni bitiriyor öksürmekten karnımın içi açıyor artık korkuyorum bişey olacak diye
Nisa58Sivas yaren0611 Evet ama çok şükğr korkulacak birsey olmadı kan tahlilleri yapıldı Temiz çıktı Çok ağır atlattım ama ateş kusma öksürük burun tıkanıklığı eklem ağrısı titreme hersey vardı Korkma içine hep ferah tut Rabbim bebeklerimizi koruyor 🤲
yaren0611 Nisa58Sivas çok teşekkür ederim bana güç verdiniz Rabbim sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻❤️