hanımlar 2 kere kürtaj oldum 3. gebeliğim kan sulandırıcı kullanmaya başlamıştım 6+6da hafif bi pembe leke ve sancım oldu ertesi gün acile gittim tam 7. haftaydı kan uyuşmazlığı iğnesi yapıldı progestan verdi yattım tedbir amaçlı doktora geleyim dedim dün doktorun odasına girer girmez öyle bir kan boşaldı ki oluk oluk altı pıhtılıydı herhalde düştü dedim sonra alttan baktı kesesi asagı kaymış rahim ağzına doğru ama kalp atışları vardı ve haftasıyla uyumlu beni hemen yatırdılar hiç kalkmadım iğne ilaç serum bugün kanamam bitti doktor kan sulandırıcıyı tamamen kesti bugün tekrar muayene oldum kalp atışı yine vardı sağlıklıydı kese iyiydi yeni kanama alanı yoktu dünküler duruyordu kanamam yok çok şükür çok hafif bazen açık pembe leke oluyor bu şekilde olup süreci sağlıklı ilerleyen var mı çok korkuyorum ilk gebeliğimde de aynısı olmuştu kalbi durdu sonradan kürtaj oldum diğerinde bir leke bile yoktu büyümemisti her şey Allahtan tabi yiyecek ekmeği içecek suyu varsa yaşar ama çok korkuyorum her an gidecekmis gibi düşünüyorum 😔