Cicekbahcesi12 sutlukahve_ iki gun 3. Gune catladim. 2. Gunun gecesi sahurda deneme imkanim olmustu oda 3. Gun mu sayilir bilmiyorum ama 🤭
Baliimsid Cicekbahcesi12 ay aynı ben 2 gün koyu sonra sililikleşti ben o 2 koyuyu değerlendirdim işte
Cicekbahcesi12 Baliimsid bende ayni iste ama gecesinde degerlendirdigim icin catlamaya yakin gibi dusunuyorum 🤭 testleri sabah 10da yapiyordum degerlendigim gecenin sabahinda siliklesmis gordum. Hicbir belirtim yok bat 15 beklemedeyim🤭
Cicekbahcesi12 Glsmshn evet bende o markayi kullandim. 3 gun ust uste degerlendirin diyor ama oda cok zor oluyo ramazanda 🤭
Baliimsid Cicekbahcesi12 ben de öyle 9 10 civarı olmadı ama inşallah siz güzel haberleri alırsınız bu defa ♥️ daha çok var
tugceguler Baliimsid görsel atmanız iyi oldu daha önce yapmadığım için bi fikrim yoktu. Çift çizginin belirgin olduğu zamanları değerlendiriyoruz sadece dimi gördüğüm kadarıyla sizde 3 gün koyu
Cicekbahcesi12 Baliimsid bu arada ben gecen ay 16. Gun yumurtlama gordum bu ay 12. Gun yumurtlama gordum mutlaka her gun yapin kacmasin insallah 🥰
Baliimsid Cicekbahcesi12 yapacağım yiner her gün inşallah bu defa işe yarar (amin) 😓 sizden de güzel haberler bekliyorum ♥️
Ask45 tugceguler şubatta yaptım olmadı yumurtlamayı gördüm 3 gün üst üste değerlendirdim ama adetime 5 gün var olsaydı çıkardı maalesef
tugceguler Kadın doğum doktorum bana birde daha önce kürtaj olduğum için kan sulandırıcı verdi onun gebeliğe bir zararı olur mu kızlar gebelik oluşursa
Baliimsid tugceguler benimde 3 gen heterozigpt yarın doktora gideceğim ilk defa görecek kadın doğumcum belki kolay tutunsun diye verdiler sordunuz mu
Baliimsid Baliimsid 18 19 Şubat koyu benim 20 de çatladı. Ben zaten değerlendirdiğim günlere çarpı koydum