kubrasal99 anneler 4 gun once dogum yaptim. bebegimde dunden beri sarilik basladi uyandirmaya calisiyorum ama asla uyanmiyor. artik moralim bozulmaya basladi , ne yaparsam uyanir yardimci olurmusunuz?
ayssss1 kubrasal99 ayağının altını ıslak mendille silebilirsin kulağının arkasından saçını hafif çekebilirsin aklımda kalanlar bunlar. Sıkma canını çoğu bebekte olan bir durum bu 🌺
Evin_450 kubrasal99 Bi an önce kurtulursunuz inşallah 2 ay da devam etti bizimki sizden uzak olsun yattık hastanede 30 dakikada bi uyandırın ilerledikçe artık hiç uyanmiyorlar uyandıramıyorsunuz ayaklarının altını gıdıklayın burnunu çekin altını açın Allah yardımcınız olsun inşallah 💖🌸
Anneoluyorumm00 kubrasal99 canım kaç saate bir emziriyorsun ? Her saat başı alarm kur emzirmeye çalış ki ilerlemesin , cenesini yanaklarını sik hafif ,altını aç, bide odanin ışığı sürekli açık olsun
adatuna kubrasal99 çoğumuzun bebişi sarılık oldu üzülme hiç. Ben ayaklarını sıkardım hafifçe, ıslak mendil dokundururdum
kubrasal99 ayssss1 haklisiniz doktor da normal dedi ama cok ugrasiyorum uyansin diye tik yok. 3 saat oldu yok yani ister istemez moralim bozuluyo istahim da kaciyo
ayssss1 kubrasal99 pes etme canım uyandırana kadar ayağının altını ıslak mendille sil yüzüyle uğraş göğsünü ağzına götür emme refleksiyle uyanır belki
kubrasal99 Evin_450 amin insallah Allah razi olsun. Allah korusun insallah boyle birseye gerek kalmaz..
Esra_nurr Bir gün küvezde mavi ışıklı yerde kalmıştık doktor size önermedi mi acaba sarılık kaç daymış
kubrasal99 Anneoluyorumm00 doktor en fazla 2 saatte bir dedi. suan 3 saati gecti hala uyandiramadigim icin emziremiyorum.
Anneoluyorumm00 kubrasal99 sen toparlayana kadar bir saat arayla besle canım, bide meme ağzındayken de sürekli yanağını cenesini haifi uyar ki emsin emmese dahada kotuleşir
Edanursoylu kubrasal99 burnunu sıkın ayak altini gidiklayin en kötü doktorum bize topugunu sıkın acitmayacak şekilde demişti bunlari deneyin🌸