rabiayy İkiz gebeliği olanlar; betanız nasıl artmıştı ve kaçıncı haftada ikiz olduğunu öğrendiniz ? 🌸 ilk zamanlar tekil gebelik olduğunu falan düşünmüş müydü doktorunuz?
Yonca59 rabiayy ben kan verdiğimde betan yüksek ikiz olabilir vs. Denmedi ultrasondada 9. Haftada gördü
Meltem2910 rabiayy betayla ikizin bir alakası yok diye biliyorum, ben 6.haftamda ikiz olduğunu öğrenmiştim
Sylv rabiayy 5 haftalık ilk ultrason kontrolünde öğrendim direk iki kese 🤭 beta çoğul gebeliklerde daha hızlı artıyor benim haftalık kan tahlilinde 4.5 kat artarak çıkmıştı kan sonuçları 15+3 hastalığız şimdi 🫠
Ozlemerikci543450 rabiayy ilk betam 5800 çıkmıştı 2 gün sonra 9800 10 gün sonra kese görmeye gittiğimde çift olduğunu öğrendim
Faysispicey Ben ilk kan verdiğimde de ilk iki kontrolde de tek bebekti. 9. Haftada ikiz olduğunu gördü doktorum
Mryemm 6 haftalıkken kalp atışı duymuştuk ama 1 taneydi. Sanırım 7-8 de tekrar gittiğimde tek yumurta ikizi olduklarını öğrendik 🥹🧿 ikisinin de kalp atışlarını duyduk binlerce şükür Allah’ıma 🌸
rabiayy Mryemm ben de 8 haftada gittim bir taneydi. Kesin birdir herhalde artık. İkiz olsa bilirdi doktorum bu haftaya kadar 😁
Mryemm rabiayy yani emin konuşamıyorum bu konuda 😅 eşimin de benim de birinci dereceden akrabalarda ikiz olmadığı halde bizde oldu. O yüzden ne olur ne olmaz 😄