Gamzemmmmmmm Meltemanneolsun ya çok zıpladı durmadı kb hep rahatsız ediyorum çookkkk teşekkür ederim😘💕
Meltemanneolsun Gamzemmmmmmm kipirdak olcak desene😂 tatlı mı yemistin o zaman hiç durmuyorlar benimki de öyle zıplıyor hop hop 🥰🥰
Gamzemmmmmmm Meltemanneolsun yok kız bulantımdan hastanede yatıyordum 14 gündü 9 kilo verdim hiç bir şey yiyemiyordum şimdi biraz toplandım bi görsen ne zıplıyordu şokta kaldım ben ilk bebiş 6 kez hastaneye yatırdılar okadar oynak bir bebiş
Meltemanneolsun Gamzemmmmmmm ayy kıyamam canım ya çok kotu bulantilar benim de çok var da kusma yok nadir oluyor o yüzden şükür ki hastanede yatmadım. Maşallah demek ki sağlıklı bebisin 🙏🏼🙏🏼🥰
Gamzemmmmmmm Meltemanneolsun Sağ ol Allah razı olsun Rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın gerçekten Bence mide bulantısı konusunda bayağı çektim mide kanamam oluyordu artık bulantıdan dolayı evimde duramıyordum çok kötüydüm Rabbim kimsenin başına getirmesin Peki kaç haftalıksınız sizin çocuk ne cinsiyet belli mi sağlıkla gelsinler inşallah
Meltemanneolsun Gamzemmmmmmm 20+3 um kız bebişim olacak🌸 hala bulantilarim geçmedi bugün birden kustum yine bir suru sersem gibiyim.
Gamzemmmmmmm Meltemanneolsun ay Allahım ne zor birşey insanın midesi bulunmaktan artık perişan oluyor Rabbim sanada yardım etsin sağlıkla kuşağımıza alırız inşallah kaçıncı haftada cinsiyeti öğrendin hangi belirtiler vardı kb çok soru soruyorum 💕😍
Meltemanneolsun Gamzemmmmmmm 14 de öğrendim. Benim bir suru belirtim vardı canım ya Bel ağrısı, sırt ağrısı, bulantı yorgungunluk, hiç geçmedi bunlar. Bel ağrısı ve mide bulantısı beni mahvetti hayat ışığım söndü resmen😊
Gamzemmmmmmm Meltemanneolsun ya bendede okadar yorgunluk var geçmiyor hiç bir şey yapmıyorum ama hep yorgunumm