Nunu Bayanlar merhaba benimde 7,5 aylık bir kızım var aynı zamanda 5 aylık gebeyim :) Diyetisyenim 😇 Bursa Beşevlerde kendime bir klinik açtım. Açılışıma özel ücretsiz ilk muayene ve vucut analizi hediye ediyorum herkese :) yoğunluktan dolayı randevu ile çalışıyoruz :) @dogrudiyetisyen insagram profilimden veya profildeki numaralardan iletişime geçebilirsiniz :)
Hakyemez Nunu Büşra hanım çok teşekkür ederim çok memnun kaldım,meğer yanlış uyguladigim ne çok şey varmış 🤦 inşaallah devam edeceğim bir sonraki randevuda görüşmek üzere 💕 Sevgiyle 🐞
erda Nunu ne kadar hoş bir düşünce ile yola çıkmışsınız fakat talep ve geri dönüş olmamış kutluyorum sizi
bsrm Nunu hayirli ugurlu olsun insallah bursa da oturyorm gelmek isterdim ama simdilik cok zor kacrdim yani :/
Nunu erda uygulama reklam içerikli olarak görüp çok görüntülenmesine müsade etmiyor sanırım canım 😇 beklerim eğer Bursadaysanız 😇
Betulpehlivan Nunu canım bende gelmek cok isterdim bursadanım ama rahim kısalıgından ve icerdeki kanamadan dolayı evde sürekli yatıyorm cok kilo aldım 22 haftlaık hamileym 🤦♀️
Nunu Betulpehlivan doğumdan sonra beklerim inşallah canım Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin 😇