Birbebisannesi sutlukahve_ evet sende yap. Günde 3 diyorlar. Ben birde saat 20 de yapayım. Sende şimdi yap bence birde o saatte yap testin var ise
sutlukahve_ Birbebisannesi ben zaten saat 3 te yaptım o yüzden şimdi yapmak istemiyorum akşam yaparim diye düşündüm
Birbebisannesi sutlukahve_ 3 te yaptıysan evet bekle ben ilk testi 11 de yapıyorum o yüzden şimdi yaptım
sutlukahve_ Birbebisannesi ben hergun 3 te yapıyorum akşam da 6 buçuk iftar saati malum o yüzden 9 ankadar bekliycem mecbur
Birbebisannesi sutlukahve_ öyle yapcağına 7 de ezan okunmadan önce hemen yap yoksa 2 saat sonrasında beklemen gerekir evet . Varsa bence 7 de de çıkar
Birbebisannesi Kurumasını bekliyoruz ama bir de şey diyorlar. 5-10 dk arasındaki sonucu dikkate alın. Ona bakarak şuan koyu
sutlukahve_ Birbebisannesi ya bende 7 erken gibi hissettim o yüzden 9 da yapayım dedim aslında da bilmiyorum ki
Birbebisannesi sutlukahve_ iftardan sonra çay faslı vs oluyor bir şey içmeden duramıyor ki insan 😄 ben bir daha mesela 7 de yapabilirim bende öyle yapayım
Birbebisannesi umrumdadegil daha yeni 2 aydır . Bu ayda ovulasyonu aldım. İlk kez deniyoruz 🥲🙂 doktorum pcos olabileceğimi söyledi bu yüzden garanti olsun diye testle başladım
umrumdadegil Birbebisannesi en iyisini yapmışsın en azindan yumurtluyor musun onu görürsün inşallah çabuk tutar 🥰
Birbebisannesi umrumdadegil evet reglim her ay ileri atıyor 3 gün 5 gün 7 gün gibi. Günü gününede değil. Birde ağrılı oluyor çok