Ucubirarada Girlmama benim için de olmazsa olmaz aslında Türk kahvesi ama kahve makinesi de sanki çok olur gibi yaaa evi komple taşıyormuşuz gibi hissettirir yaaa zaten götürsemde kaç tane içilir ki okadar bilemedim🤷🏻♀️🤭 hadi diğerleri pratik olur sıcak suya hemen de
Ucubirarada Beyza_12 Allah Allah ilk kez duyuyorum yaaa bunu 🤭 sakız bende genelde mide boşalmasına sebep oluyor evet açıktıriyor en fazla mide gazı yapar belki de diğer türlü gaz için bilemedim
Ucubirarada asena9 kantinde vardır belki Türk kahvesi yaaa yoksa diğer türlüsü zor olur yani hastanede yapamam onu 🤭
Selinselinselin Ucubirarada bana her gelen o 2 gün kahve alıp geldi filtre americano cok faydasını gördüm. Birde bir keresinde çok kalabalık gelmişlerdi her kafadan bir ses akşamına kötü olmuştum belkide hormonların değişimi bilmiyorum bayılıcak gibi olmuştum sonra ağlamıştım rahatlamıştım. Özel odaydı biri yatak biri oturma odasıydı ama gelen herkes benim tepemdeydi. Simdi olsa oyle odaya butcem yetmez ama kimseyi de aynı anda odaya almam 20 kişiden fazlaydı
Ucubirarada Selinselinselin oouyyy herkes de durmasın zaten ya odada 🙄 bizim pek okadar gelecek birilerinin olacağını sanmıyorum ya annem ya kaynanam gelir ya ekstra olarak belkide akşamına abim 🤗 eveett kahve detayı anestezi etkisi için önemli ama işte çok ağır ve acı olunca içemiyorum napcam nasıl tüketebilirim en güzel şekilde bilmiyorum
beysenyil Ucubirarada evde kendine kayısı kompostosu yap, yani kayısı suyu olsun ki doğum sonrası gaz çıkışım kolay olsun 😉 birde ben hastanedeyken gaz çıkışım geç oldu yani sabah 10 da doğum yaptım ertesi gün sabah 8 gibi gaz çıkartabildim.. o süreçte hemşireler bana sakız getirdi onu çiğnedim yürüdüğüm yerde, onun da gaz çıkışı için faydası olduğunu söylediler. Denemekte fayda var diye söyledim 🌸 kefir içebileceğimi söylediler hemşireler. Ağrılar için nescafe içtim 3-4 fincan. Birde sallama rezene çayı koydum ilk etapta sürümüm gelmesine yardımcı olsun diye 🩷 bol bol su iç süt için ben 10 da doğum yaptım geceye kadar 5 litrelik suyu bitirdim 😄 Başka da aklıma gelmiyor ☺️
Ucubirarada beysenyil daha ne olsun canım çok teşekkür ederim önerilerin için 😘🤗 Nescafe nasıldı içtiğin peki ? Yani ben filtre pek tüketemiyorum çok ağır yani acı geliyor da 🥴 doğadanlarin anneler için olan caylardan aldım bide ondan içerim haaa bide sakızı söylüyor baya kişi yaaa yarın bide sakız alırım gaz için diyor herkes aynen ilk kez duydum valla onuda
Selinselinselin Ucubirarada ben zift olarak içiyorum 😂alışıgım yanı ekstra espresso bile atarım. Ama eşim içemez ben kadar genelde latte laktozsuz sütlü laktozsuz olunca daha şeker tadı geliyor. Öyle deneyin birde Nescafa kahve gibi gelmiyor yag ve tatlandırıcı tadı alıyorum yapay geliyor
Ucubirarada Selinselinselin latteleri severim aslında 🤭 ama işte oda görevini görmez yaaa.sanki anestezi etkisi için normal filtre mi içmek gerekir ki
Ucubirarada Kocamanailem_ yaaa bende öyle 🤗 hoşafı annem hazır etti bile yarına getirecek inşallah kahve de aldım ama filtre ağır ve acı geliyor nasıl icicem hiç bilmiyorum valla 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
Mry2020 Hoşaf, çorba tavuklu şehriyeli filan olabilir ya da kıymalı, kahve, bitter çikolata, bolca su, yedek pijama bolca atlet, depend, psikolojinize iyi gelecek bir insan olmalı
Ucubirarada Mry2020 ooohhh tamamdır ozaman çorba ve psikolojime iyi gelecek bir insan dışında eksik yok gibi duruyo 🤗🤭 çorba neyse ki halledilir öncelik gaz çıkışı olsun da 🤭 psikoloji kısmına gelince orası zaten o haldeyken zor 🤭🤣 kimsenin iyi geleceğini sanmıyorum o ağrı ve sancılarla 🤦🏻♀️ bebişim gelir iyi 🤗🥰
Mry2020 Ucubirarada mesela ne olursa olsun kaynana olmasın benimki uyandığımda başımda kuran okuyordu sağ olsun ama ben o an öldüğümü sandım korkunçtu
Asilzedemom Ucubirarada hoşaf 5lt su bence ben bir kere hastane de yattım oğlumu babası eve getirdi hemileyim hastaneden çıkmaya izin vermediler susuz kaldım bide aç kladim kantin falan yok develtte doğumda devlette olacak ilk isim kek komposto su nescafe bunlar olacak çünkü büyük oğlum yanımda kalacak hastanede