sehnazz000 konuşmuyorum kendisiyle karşılıklı oturuyorum tamamen iletişimi kestim. Çünkü insanlık adına hiçbir şey göremedim. Ben babamı kaybettim, ablamın eşini kaybettik, ablam 4. Evre kanser hastası bu kadar derdimin tasamin icinde bana sebebini bilmiyorum asla ( tavır aldı ) ben de önceden saf gibi konuşmaya devam ederdim ama bu defa öyle olmadı. Yani bunları bunları yaşadım. Bir şeye kırılmış olsa dahi gelip kendisi söyleyebilirdi. O değişik bir şekilde tavır aldı ben de iletişimi tamamen kestim. Şimdi dibimden geçse suratına bakmıyorum. Uykusuz kaldığım, kafama taktigim, sabahlara kadar uyuyamadıgim cok gece oldu. Allah’a havale ettim. Benim hakkımı Allah alsın. Beni çok ağlattı. Bu kadar kafama takmamin sebebi bana tavır almış olması değil bu arada. Ben çocuğumu kendi evine gonderiyodum. Kuzenleriyle oynasın. Bizim aramizda ne yaşanmış olursa olsun onların arasına soğukluk girmesin diye ama kızıma ne hoşgeldin diyormuş, ne yüzüne bakıp tebessüm ediyormuş. Tamamen bitti benim için. Hatta onun hakkında bir şey diyenleri, ağzımdan laf arayanlarida bozuyorum. O kadar sıkıntılı zamanımda yapti bunu.. Allah alsın benim hakkımı diyorum sadece beddua etmiyorum ama Allah benim hakkımı onda bırakmasın.