Seyda06 Kızlar merhaba kısmet olursa 4 ay sonra oğlumuz olacak inşallah. Isım konusunda Cesur ve Anıl isminde kararsız kaldık. Eşim Cesur ismini çok beğeniyor. Siz hangisini seçerdiniz?
denizoktay Biz de iki gün oldu erkek olduğunu öğreneli iki gündür bütün isim postlarını okudum yok gönlüme sinen bir isim😑 bir süre iki isimle de seslenin kendi kendinize hangisi daha alıştırır kendini öyle karar verirsiniz bence😀
Seyda06 denizoktay denizoktay hayırlısı olsun sizinde. Valla isim bulmak zormus heleki erkeğe dhaa zor bence 😊😊 cesur bana da hoş geliyor ama acaba cok mu ağır kaçar diye düşündüm
mockingbird Aybukeshn Benimde oğlum olacak inşallah. Bende doruk ismini çok beğeniyorum ama eşimin adı doruk 😊
ValideSultan Seyda06 biz hiç zorlanmadık belliydi zaten 😂 bence Murat, mert, ahmet, ata, özgür, burak, utku,Tolga güzel isimler
Mecvll Seyda06 bsnde cesuru çok beğeniyorum ama eltim kabul etmiyo henüz o hamile değil ama benim koymamada müsade etmiyo soy isim yürek cesur yürek çok yakkşıyo ama işte izin yok ama anılda cesurda çok güzel