mrvksen belden iğne oldum hiç birşekilde hissetmiyorsunuz iğneyi sondayı uyuştuktan sonra takıyorlar onuda hissetmiceksiniz bende onu sormuştum cnkü korkuyordum takılma anından eşimde girmişti doğuma karına evet baskı uyguluyorlar doğum anında bebeğin çıkması için ama uyuşuk olduğunuz için onuda hissetmiceksiniz bebek doğduktan sonra hemen gögüsünüze yüzünüze dokunduruyolar tentene temas yaptırıyolar snra eşim bebekle beraber çıktı benim dikişlerim bitti bi oda aldılar 15 dk orada durduktan snra odaya geldm hemşireler ve hasta bakıcılar beni giydirdi bebeği gögüsüme verip emzirmeme destek verdiler sonda normalde hemen çıkıyormuş ama benimki 2 gün kalmıştı doktorum öyle uygun görmüş çıkarılma anı biraz rahatsız edici olabiliyor ama anlık birşey sonrasında hemşireler odada karnıma bastırma yok kum torbası falan asla yapmadılar sadece ara ara kendim bastırmamı söylediler bende öyle yapmıştım
Oğlumun yoğun bakıma girme sebebi ise doğduğunda şekeri 25 lerdeymiş hemen şekerli su mama verilmiş bütün gece bir hemşire sadece benimle ilgilendi emzirdim şekerini ölçtü bütün gece yoğun bakıma alınmasın diye uğraşmıştı ama sabah solunum sıkıntısıda çıkınca yoğun bakıma alalım dediler o şekilde girdi kan tahlilindede kanında enfeksiyon çıkınca 10 gün kaldı ben hamileyken idrar yolu enfeksiyonum vardı ya o geçmiş yada benim suyum geldiğini ben anlayamadım sudan dolayıda enfeksiyon kapmış olabilir dediler