Turkan34 Merhaba kızlar TSH değerim için 25lik ilaç kullanıyorum bu ayki tesh değerim gayet iyi çıkış 2.12 yalnız serbest T4 değerim 0.7 çıkmış referans değerinin altında bu durumu yaşayan oldu mu kötü birşey mi
Tazeanne2016 Turkan34 t4 değil ama t3 düşük çıkmıştı benim de, kadın doğum doktorum ek olarak selenyum başladı , bir doktorunuza sorun bence
Elifimsib Turkan34 benimde aynı şekilde tsh düzene girdi ama t4 iki aydır düşük çıkıyor. Geçen ay dahiliye doktoru iyot açığı var şöyle böyle beslen falan dedi tam olarak dediklerine uyuyorum aslında ama bu ay yine yükselmemiş aynı kalmış t4. Daha sonuçları da gösteremedim belki bu ay farklı bi şey söyler
Turkan34 AnayimBenAna_ normalde gdiorum bu ay tshim gayet iyi çıktı die gitmedim ilaca aynı şekilde devam et dedi sağlık ocağındaki hemşire ama dikkat ettim bugün T4 düşük
Turkan34 Elifimsib evet benimde TSH düzene girdi ama T4 böyle iyotlu tuz falan kullan demişti ama bu ay bu şekilde oldu korktum biraz bide TSH diğerine tek bakmıştım iyi die sevinmistim t4e hiç dikkat etmemistim bakınca içime bir kuşku dustu