Bsrabzkrt ReyHalVe21 ya postlara bakıyorum son günlerini sayiyolar hep o zamn diyorum yaa bize daha çok var acaba bizlerde son ayimizdayiz son günlerimiz diyecek miyiz diye
ReyHalVe21 Bsrabzkrt evet Rabbimin izniyle bizlerde söyleyeceğiz daha dün gibi öğrendik şimdi 4. Ayı bitirmemize şurada ne kadar kaldı ki🤗
Bsrabzkrt LadyX bende de var yemeklerden sonra karnım şişiyor AA buyumus karnım diyorum sabah kalkıyorum eski haline dönmüş 😁😁
avucundaopucuk 14+2 yim şuanda Eylül 1 gösteriyor ama o kadar duracağını pek tahmin etmediğim için ağustosun son haftası olur diye düşünüyorum. İlkinde sezaryendi bu da öyle olucak büyük ihtimalle. Hazırlık daha yapmadım cinsiyeti kız diye tahmin etti doktor ama haftaya tekrar kontrolüm var o zaman kesin söylerim dedi oğlumdan sonra bir de kızım olucak inşallah kıyafet alışverişi dışında çok alıcağım bişey yok ama kesinleşince alışveriş yapmayı dört gözle bekliyorum🥰
Bsrabzkrt avucundaopucuk senin zaman daha çabuk geçer bence çünkü sezeryan olunca bir gün söylüyor doktor ama normal doğumda belirli gün yok erkende olabilir bir iki hafta geçte ve benim gibi sabırsız olanlar için son 1 ay asla gecmicek 😀😀
Bsrabzkrt Pamuk95 bende biraz kiloluyum ama sonuçtan içten gelen bir harekete ya ben kilolukla alakası yok belki başkasi elini koyduğunda hemen hissedemez göbüşteki yağlardan dolayı ama biz yakın zamanda hissederiz 😁😁😁
avucundaopucuk Bsrabzkrt evet normalde saat ve gün asla belli olmadığı için. İlk doğumumda sancım kasılmalarım başladığı için gittim aslında normal doğum istiyordum öyle de ilerliyordu aslında ama oğlumun kalp atışları çok düştü boynu takılmış doğum kanalına girerken o yüzden acil sezaryene döndü 😅
Kvsr46kvsr Bsrabzkrt sağlığınız yerindeyse, bi sıkıntı olmazsa ilerde, normal doğumu tercih edin bence :) benim ilk doğumum normal ikinci mecburi sezaryen oldu. Oldukça zordu sezaryen benim için 😣
EsmanurTorun Seyma0323 Ya ben bazen bebeğin tek tarafa toplandığını hissediyorum ve ordası kalp gidi atıyor dışarıdan belli oluyor aynı haftadayız ve siz daha tecrübelisiniz diye sormak istedim yaşadınız mı sizde
Seyma0323 EsmanurTorun canım ben ilk gebeliğimide bebeğimi geç hissetiydim 21. Haftada. Bunuda hala hissetmiyorum🙈 İlerdeki haftalarda öyle hissetiydim ben
Beboko52229 Bizde 14+1 haftalığız. Cinsiyet belli değil, özel takıplıyım ama dr. 16 da söylerim dedi. Bulantılar azaldı ama iştahım henüz açılmadı. Zaten tatlı seylerı asla canım istemıyo. Arada kasık agrıları oluyo, enerjim hamdolsun bu hfta arttı.
Meri3535 17+5 teyim erkek bebiş bekliyorum. Bende hissetmiyorum bebeğimi 200 gr bebek nasıl hissedeyim zaten tüm gücüyle vursa bile anlamazsın ki. İlerleyen zamanlarda inş yavaş yavaş büyüdükçe hissederim acelem yok. Hiç bir sıkıntım yoktu sadece mide yanmam vardı ama üç gündür gribim elimden geldiğince evde iyileşmeye çalıştım ama olmadı. Gece acile giderim büyük ihtimalle geçmeyecek belli oldu çünkü… yarın da rutin bi kan tahlili vermeye sağlık ocağına gidicem idrar yolu enfeksiyonum vardı tek doz toz ilacı içtim 3 hafta kadar önce ama hala devam ediyor gibi hissediyorum içim rahat etsin haftaya doktor kontrolüm var hazırda bulunsun.
Adaklc6 16+0 ız 💕🙃 erkek bebeği bekliyoruz ikili tarama biraz canımızı sıktı ama önemli değil Allah’ın dediği olur mide bulantım olmadı hic mide yanmam ve halsizlik vardı onlar da geçti cok şükür baya enerjim yerinde bi iki gündür sağlıkla kucağımıza alalım inşAllah 💕🤲
Bsrabzkrt Adaklc6 Allah’a sığının en doğrusunu en iyisini o bilir çevremde iki canlı şahidim var ikisinede yüzde yüzde dön sendromu olir dediler ikili taramaları ense kalınlıkları felan riskli çıkmıştı hatta biri aldırmayı bile düşündü doğum yapana kadar hayatları mahvoldu sonra noldu şimdi biri 2. Sınıfa gidiyor gayet zeki akıllı biride 4 yaşında hicbirsey yok
Esra11_10 Bsrabzkrt temmuzda bekliyoruz inşallah hareket ediyo ama kilo almaya başladım boğazım hiç durmuyor normalde tatlı yemem ama elim ayağım titriyor valla açken zaten kıpır kıpır adeta yemek ye diyo😂
Bsrabzkrt Esra11_10 bende dört gözle hareketini bekliyorum şuan sanki biraz fazla yemek yemişim gibi yeni yeni bualntilar gitti en sevdiğim şey tatlıydı şuan şekerli ne yesem midem bulanıyor güya erkek bebeğim ama zeytin aserdim.😁😁