Merry44 1umutturyasamak o Doktorun Doktorlugundan süphelenin bence bebegin kilosu cok iyi haftasina uygun sizde gayet az almissiniz ben 37 deyim ve 22 kilo aldim bebegimde suan 3 kg kafaniza takmayin yani.
1umutturyasamak Merry44 bebek iyi ama sn fazla kiloyla hamile kalmışsın cok kilo alma sezeryan olursun yoksa dedi
Fadiiiik 1umutturyasamak bende 28 haftalığım bebiş benimde 2 hafta önce gitiğimde 900 gramdı ben senden duydum canım öle normal Doğum olmaz diye şaşırdım 😳 öle olursada takma kafana canım allahım sağlıkla kucaklarımıza almayı nazip etsinde inşallah 🤲🏾
Mortutku 1umutturyasamak evet ilk bebeğim servikal yetmezlikten dolayı 27. Haftada doğdu şimdi 4 yaşında kiloyla alakası yoktu doğumumun ama seninde haftasına göre normal senin kilonunda abartılacak bir fazlalığı yok bence millet 90/100 kilo ile hamile kalıyor .
1umutturyasamak Mortutku bende anlamadım niye bu şeklde konustu servikal servisk mi oluyor serviks 34 cm dedi
eoa 1umutturyasamak ben detayliya girmistim canim bebege giden besin damari sol tikali sag acik demisti perinog..bende kilo aldim acaba sorun olurmu
Fadiiiik 1umutturyasamak yok kız insanlar kac kilo ile doğuruyo 😳 senin kilon gayet normal bence o dokdorda bi yanlışlık var..
Mortutku 1umutturyasamak aynen serviks oluyor senin gayet iyi benim 3 cm açılmam vardı.Dikiş atılacak serviks dokusu yoktu.Sen sadece sağlıklı beslenip bebeğini düşün kilo en son iş bence rabbim sağ salim kucaklamanı nasip etsin
Elif52 1umutturyasamak damarın açılması için birşey kullandın mı canım aynı durum bende de var 20. Haftada detaylıda belli oldu 26 haftalığım açılma yok damarda hala 😒
1umutturyasamak Elif52 hiç bişey kulanmadım sadece soluma yattım öyle dediler bide takıntılı olmadan tansiyonumı ölçtürdüm doktor geçmesede bu saaten sonra yapıcak bişey yok onun tedavisi ilk baslarda yaplr aspirinle dedi
kocisininprensesi 1umutturyasamak 27 haftalığım 8 kilo aldım ben. Boşver bazen doktorlar abartmayı sever kimi de sezaryen için derler. Sen bi de başka doktora görün moralini yüksek tut🙏🏻
1umutturyasamak kocisininprensesi teşekkür ederm gtğm kendi doktorum değildi zaten normal doğururum inşallah 🙏
1anne1bebek 1umutturyasamak canım sen güvenebileceği başka bir doktora daha görün ikinci bir görüşün her zaman faydası var