Sundus_0 2bebisannesi doğum yaptınız mı acaba ben şuan 37 haftalığım yazınızı yeni görüyorum doğuma yakın bağırsaklar hareklenir diyorlar siz galiba onu yaşadınız bebeğiniz doğmuş gibi hissediyorum ama
Mervecimmm gamseliii hayır canım. 14 marta gün vermişti doktorum onu bekliyorum. Arada sancılarım oluyor. Mesela dün çok fazla sancım vardı ama Şuan düne göre iyiyim. Umarım cumaya kadar dayanır minik☺️
Oykuozgem Bende bugün aynı seyleri yaşıyorum ishal oldum ilk kez 9 aydır ilk kez zorlanmadan yaptım o andan beri hareket ful bebiste hiç durmadı kendini bastırıyor aşağı belim kopuyo 🥹🥹
Zzaktpe Oykuozgem selam kızlar biz 37 haftalık olduk karnımda sancı var gaz sancısı gibi sanki ilk hamileliğim o yüzden bilmiyorum sizce normal mi
Zzaktpe Oykuozgem selam kızlar biz 37 haftalık olduk karnımda sancı var gaz sancısı gibi sanki ilk hamileliğim o yüzden bilmiyorum sizce normal mi
Busetacir 2bebisannesi regl ağrısı gibi olması normalmiş hatta ben nstdeyken de o ağrı olmuştu ama sancı 20 fakan çıktı yani kasılma değil merak etme
Sundus_0 2bebisannesi benim de kız nst de sancı çıkıyor 37+ 3 her an tetikteyim gelebilir diye ama bayramdan sonraya kalacak gibi