Aleffb Selamlar Detaylı ultrason İzmir fiyatları neden bu kadar değişik En ucuz 4000 e buldum:( Aradaki farklar nedir anlamıyorum.. sizler ne kadar ödediniz deneyimleriniz nasıl..
nisaakb Aleffb öyle maalesef benim de 22 nisanda randevum var sabahttin altunyurt ismi yanlış hatırlamıyorsam 4800 ₺
Sarl9697 Aleffb ben Sakarya’da yaşıyorum 5000e var zaten yapan 2 yer var biri devlet orada sıra yok biri de özel
Femay Aleffb 3.000 TL’ye buldum bende Kayseri’de. İnanılmaz pahalıymış detaylının fiyatları araştırdıkça anlıyorum.
Sarl9697 Özelde yaptırılan detaylı ne kadar sürede çıkıyor biliyor musunuz? Bi arkadaşımın ki devlette 3 haftada çıkmış
Sarl9697 101224 ilker ali çerçi cadde avmnin oradaymış yeri henüz gitmedim randevu aldım nakit 4500 kart 5000 instagram sayfası var orada numarada da detaylı bilgi veriyorlar telefonda
Femay zhragkkayacan merhaba, Şerif Işın doktorun adı. Burda görmüştüm bugün biri daha yazdı memnun kalmış düşünürseniz 🌺
Aleffb Bhado33 teşekkür ederim iyiki aramamışım :)) cihaz aynı cihaz değil mi Hakkaten merak ediyorum
Bhado33 Aleffb cihaz iyi. 15 dk falan sürdü anlatırken eşim zor duydu sesini. Guler yuz desen hiç yoktu. Sinirimden soracaklarimi da unutmuştum. Neyse ki bebegim sağlıklı. Verilen para da az değil o yuzden hiiic tavsiye etmiyorum