Evet cok erken biliyorum ama dayanamadım yaptım ve sterese girdim bu ay çatlamayı yumurtlamayı degerlendirdim regl daha var 10 mart oluyorum çatlama 27 şubat gördüm regl olucak gibiyim tüm belirtiler var bir test yapayım dedim ne bilim gebelik olunca ovalasyon koyu çıkan var benim öyle değil 13 yıldır bekliyorum 7 aylık 2 aylık bebegim kaybettim okadar istiyorum olsun ağlayıp duruyorum sonra diyorum kendine gel bu ay yeniden dene olucak olmuyor umudum hep var bir gün tekrar hamilelik haberi alıcam acısı daha zor bunu anladım mezarına gittim soğuk taşını sevmek çok zor dün eşimin suratına baka baka ağladım onunda baba olmasın çok istiyorum artık başkaları çocuğunu değil kendi bebeğimiz doya doya sevelim istiyorum hep dualarımdasınız Rabbim ben gibi tüm isteyenlerin evine neşe veresin Anne Baba olmayı bide nasip etsin ben 3 yıl önce ramazana girerken hamile oldumu öğrenmiş gebelimde kötü geçmişti hepsi bir tranva işte sanki bebegim saglıkla kollarıma alınca unutucam hepsini Allah bu yolda herkesn yardımcısı olsun😢