Gulpapatya SudeNazz9 merhaba iyiyiz çok şükür hafif hafif hareket hissediyorum gibi hissettikçe daha da mutlu oluyorummm sen nasılsın iyimisin
Gulpapatya SudeNazz9 ben hiç kullanmadım ama kurdum baktım çok hoşuma gitti elele markasını aldım bence çok kaliteli
Aleyna_1634 Eylulasyamom bende 23+2 Doktor Doğum tarihinin 24 haziran olacağını söyledi sağlıkla gelsinler inşallah bebişlerimiz🩷🌸
Eylulasyamom Aleyna_1634 25.06.2025 daha güzel bir tarih olabilir diye düşünmüştüm bende 🥰 amin sağlıkla alalım kucaklarımıza
Busramnida SudeNazz9 bel ağrısı mide yanmasıyla yola devam ediyoruz çok şükür ara ara baş ağrısı ve mide bulantısı devam etmekte buna da şükür 🥹
Busramnida ikiz_annesi1 aynıyız bende uyuyamıyorum asla halbuki uykum var ama uzun süre uyuyamıyorum 😂
ikiz_annesi1 Busramnida gerçekten şimdiden uykular zehir doğuma kadar napcaz bide sonrası var uykusuzluk😂
Cansu_22_25 SudeNazz9 bizde bir beşik var 4 çekmece Allah düşmanım başına vermesin eşim bir hafta uğraştı park yatak hem kurulum hem de kullanım olarak daha mantıklı eltimde park yatak var çocuğu 3 yaşında hala kullanıyor