Anonimim Kızlar perşembe günü detaylı ultrason randevum var devlet hastanesi perinatoloji bölümünde. Ama işyerim çok sıkıntılı asla izin alamıyorum. Perinatoloji bölümü rapor veriyormu bilginiz varmı
Guzelanne56 Anonimim usb verıyor Dosyalada rapor veriyor Resim veriyor renkli ve siyah beyaz Bir de bazıları da telefona gönderiyor resimleri falan bir de dosya olarak telefona da gönderiyor yani benim gittiğim telefonuma da atmıştı PDF olarak Elime de vermişti Ama özeldi devleti bilemiyorum
didm6134 Anonimim doktorunuz verır bence petınalojide rapor duymadım benım çalıştığım özel iş yeri hastane için ayda 2 gun ızın verıyordu… Yada iş yerı doktorunuz fılan da varsa halledebılırsınız devlet takıplıysenız ama detaylıyı atlamayın kesınlıkle
Anonimim didm6134 normalde özelde takipliyim hafta içi izin almıyorum zaten altı aylık hamileyim birkere devlet hastanesi için izin istedim bidaha olmasın dediler. Çok vicdansız ve halden anlamaz insanlar maalesef.
Anonimim mrp2023 evet sağlık ocağının verdiğini biliyorum ama onlarda genelde akut üst solunum yolu enfeksiyonu olarak rapor veriyolar alakasız kalıyo biraz
egehannannesi1 Anonimim ben her ay 1 gün alıyorum izin yarın da hastane randevum var devlet o hakkı veriy
Beren1907 Ben aynı gün kadın doğum doktorundan da randevu almıştım, ayrıntılı ultrasona girmeden doktoruma söyledim çalıştığımı hiç ikiletmeden raporu verdi sağ olsun ,sizde o sekilde yapın bence.
tospikk1 Anonimim hangi hastane için sordunuz bilmiyorum ama arayıp bilgi alabilirsiniz bence. Her hastane hatta her Doktor bir olmuyo ters gününde olur 🤷♀️
Beyza_19 Anonimim perinatolojiden nasıl randevu aldınız ben geçen hafta orda yatım 1 hafta boyunca çıkış işlemlerinde bir hafta sonra tekrar gel dediler ama mhrsden gireiö randevu verilmiyormuş
NurCeren00 Anonimim iyi de yasal hakkın. Bir şey kanıtlamak zorunda değilsin. Devlette randevun olduğu belli. Korkutmaya çalışıyorlar. Çıkarsalar bile dava açmanla kazanman bir olur. O topa giremezler. Kaldı ki rapor verir merak etme.
keyfimin-kahyasi-misin Anonimim Konya da yaşıyorum ve bana vermiyoruz rapor dedi . Baktı ama rapor vermedi