yenigebeyim Karnım hala büyümedi. Ve mide bulantılarım devam ediyor genel olarak halsizim sizde durumlar nasıl
Guzel_bebem yenigebeyim kasik ağrısı bel ağrısı dışında bişey yok sizde varmı bu şikayetler sağ kasığımda ara ara bıçak saplanır gibi oluyor
cerengeredeli yenigebeyim karnının ilk gebelikse buyumemesi normal benim 14. Haftadan sonra alttan dolmaya başladı şuan 20. Haftaya giricem hamile olduğum belli oluyor 😂
Esmamuaz yenigebeyim Ben mide bulantısından kafamı kaldıramıyorum çok kötüyüm karnım hafif belli oluyor zor günler çok zor
MinikTospa Merhaba bende 10 haftalık hamileyim. Benim zaten göbeğim vardı o yüzden farkedemiyorum☺️. Bulantım hiç olmadı ama 8. Haftaya kadar mide yanması yaşadım şükür oda geçti. Kendimi çok yorarsam eğer kasık ağrım oluyor. Onun dışında iyiyim.🙂
Guzel_bebem Ben çok ayakta kalırsam oluyor bende doktorum normal diyor rahim büyüyor dikkat et kendine geçer dedi bakalım ayin20 de randevum var ikili test yapacağım
Vatdifak Bu zamana kadar hiç kusmadım. Sadece tiksinme ve mide yanması oluyordu. 4-5 gündür bunlar da olmuyor. Şu an çok rahatım..arada bir sol kalcama kramp giriyor
Simge_gunes Guzel_bebem maşallah canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin. Ben yaptırmayı düşünmüyorum o testleri ya detaylıya girmeyi düşünüyorum ama tabi nasip olursa
Nurkry Ara ara sağ kasıkta batma şeklinde ağrı hissediyorum karnım akşamları belirginleşiyor ve sanki sertleşiyor gibi sabah kalktığımda o şişlik gitmiş oluyor mide bulantışarım bi kaç gündür azaldı iyice arada oluyor
Esra4270 Ben yarın 10. Haftaya giriyorum 🙏🏻🥰 arada bi aklıma takılıyor 7+1de bebeğimi gördüm 12. Haftada gel dedi doktorum işte aklıma geliyor bebeği merak ediyorum ☺️ siz de bu kadar uzun arayla mı gittiniz doktora
Jdjdjdldl Esra4270 bende 10 haftalığım ayın 15 ve 24 ünde çağırdı doktorum ikinci gelişte cinsiyet öğrenebiliriz dedi
Beyzahakann Esra4270 ben de son gittiğimde bebişim 8+0 dı. Sağlıklıydı. Şimdi 10.haftadayız 2 hafta içinde gideceğiz merak ediyor insan bu kadar ara verince 🫠
mir681 Esra4270 benim zor geçti o 1 ay yarın görüş günü tam 11 haftalık olucam inşallah herşey yolundadır