Dilan-dag Ecemyurdakul bende kullandım canım ilk ay jelsiz kullandım olmadı 2. Ayda jel kullandım gebe kaldım tabi önce allahım izniyle oldu ama ben jelin de işe yaradığını düşünüyorum
sutlukahve_ iremilerigiden giderek siliklesmis ikinci kez yumurtlama görmüş olabilirsin ama takip et bakalım tekrar koyulaşma da olabilir
sutlukahve_ iremilerigiden şimdi ne desem yalan olur canım seni de yanlış yönlendirmek istemem takip et bakalım koyulasacak mi siliklesecek mi inşallah hamileliktir
iremilerigiden @sutlukahve_ ufaktan belirti var gibi ama çok çabuk yoruluyorum ,kafamı koyacak yer arıyorum hemen ,bir de regl olacakmışım gibi ağrım var bugün
sutlukahve_ iremilerigiden inşallah vardır canım inşallah gebelik olduğu icin böyle çıkıyordur sen hiç test yaptın mı bide bat ne zamandi
iremilerigiden @sutlukahve_ erken gebelik testi mi yapmıştım ip gibi çizgi çıkmıştı yanında daha erkendi çünkü reglime 8 gün var kanda çıkar mı acaba
sutlukahve_ iremilerigiden 8 gün erken gibi ama testte ince cigi çıktı diyorsun onda çıktıysa kanda haydi haydi çıkar elinde fazla test varsa bı daha dene istersen
Busranur_mnts iremilerigiden iki gün sonra tekrar gebelik testi yap yine çizgi varsa ya da koyulaşırsa kan ver