umutluanne7 Kızlar Merhaba Hamileliğinizde ağda yaptınız yada yaptırdınız mı ? Bir sakıncası var mı ?
Edanursoylu umutluanne7 ilk gebelikte her ay düzenli komple gidiyordum bir sorun yaşamadım bunda belli aralıklarla gidiyordum yine yasamadim🌸
umutluanne7 nezzx ne zaman başladınız ben 5+3 de gidicem bi sorun olur mu endişe ediyorum . Çevremde yaptırma kanama olur düşük olur vs diyenler oldu korktum
umutluanne7 cilginhatun Ben tüm vücut için gidicem 10 yıldır gidiyorum devam edicem ama korkuttular olmaz diye
Marsilyasabunu umutluanne7 ya ne alakası var olur mu öyle şey kadın senin rahmine elini mi sokuyor dinleme sen onları ben çatır çatır yaptırıyorum bir sorun olmadı doktor öyle bir şey olsa uyarır
Ngny umutluanne7 bu saçmalıkları söyleyenler temizliğinizi nasıl yapacağınızı da söylediler mi acaba. 😊 gebelikte lazer olmaz jilet zaten iki günde çıkar. Eldiven falan da olmaz ilerleyen haftalarda eğilip göremiyorsunuz. Ee ağdaya gitmeyip nasıl yapacakmışsınız.
umutluanne7 hanimiys hiç bilmiyorum ben tecrübesizim öyle dedikleri için tedirgin oldum 🥹 ilk gebeliğim ve 4 sene bekledim yolunu 🥹 endişeliyim ondan
umutluanne7 panikprenses oh içime su serptiniz çok rahatladım bende ilk muayene öncesi gidicem 5+3 te kuaföre randevu aldım valla çok teşekkür ederim korkuttular boş yere beni
hanimiys umutluanne7 panikprenses aman aman bir kasılma olmuyor ki ağda da şöyle olabilir gidilen yer temiz değilse mikrop kapabilir
panikprenses umutluanne7 yok canim ya hijyenik oldugundan emin ol yeterli allahin izniyle bi sey olmaz 🩷
umutluanne7 panikprenses çoook sağol bitanem 10 yıldır gidiyorum bi sorun yaşamadım yaşamam da inşallah Allah göstermesin içim rahat o konuda 🥰❤️ Allah razı olsun sizlerden içim rahatladı
umutluanne7 babyUras_ İlk ne zaman gittiniz peki hatırlıyor musunuz acaba ben 5+3 de gidicem erken olur mu
umutluanne7 hanimiys çok şükür 10 senedir bişey olmadı Allah göstermesin 😊 enfeksiyon yada başka bişey yaşamadım
Asdfgh122 Bende en başından beri ağdaya gidiyorum en son 33. Haftamda gittim herhangi bir problem yaşamadım.