minikelebek_ Kızlar ben bugün 11+5 oldum Cuma günü randevum var herşry yolundamı diye çok korkuyorum zaten bide miyomum çıktı düşük riskim var,onun dışında göbeğim çok şiş 4-5 aylık gibiyim çok fazla gazım var ve kabızım,sizde durumlar nasıl herkes iyimi?
sngl3875 minikelebek_ bende 13 haftalık hamileyim ikili testi verdim geçen gün . Onun dışında bulantı kusma ve kokular azaldı çok şükür 😪 ama yorgunluğa ve sürekli uyku hali hala devam ediyor 🙁
minikelebek_ sngl3875 ikili test nasıl oluyor acaba bende cuma günü 12+1 oluyorum yapılır herhalde,mide bulantıları kusma geçsinde uyku hali bi tık kalsada olur 😂 bide benim şu şişkinliğim kabızlığım geçse,göbeğiniz çıktımı acaba
sngl3875 minikelebek_ ilk knce ultrason da bebeğin ense kalınlığına bakılıyor. Sonra sizden bir tüp kan alınıyor sonucu 10 günü buluyor cikmasi . Göbeğim çıktı ama hiç kilo almadım 🥰
ynzl Ben de normalde 1 hafta geç döllenme diye biliyordum ama dün 1 ay sonra ilk randevum vardı 12+2 çıktı geç döllenme değilmiş 🥹 Şimdiden 2 kilo almışım doktor ona laf etti biraz 😂 Halbuki pek yiyemiyorum ama yatmaktan aldım herhalde anlamadım 🤷🏻♀️ Bir de dün fetal dna testi verdim ikili yaptırmayacağım 🌸
minikelebek_ ynzl çok sevindim sizin adınıza şişmektendir o kilo ödemdir onuda takmayın gebeliğinizin tadını çıkarın ❤️
minikelebek_ sngl3875 benimde göbeğim çıktı ama kilo hiç yok göbeğimi fazla şiş hissediyorum sanki ben
ynzl Baharkle iki paket önerdiler bana 440 dolar ve 480 dolar olarak. Ben 480 dolar olanı yaptırdım daha kapsamlıydı
minnakhanimmm Mide bulantım yok ama hâlâ salçalı yemek yiyemiyorum. Uyku sorunum var uyuyamıyorum.2li testi yaptırdım sonuçları bekliyorum göbeğim hafif çıktı hiç kilo almadım hatta verdim
minikelebek_ minnakhanimmm benimde göbeğim çıktı öncedende vardı biraz yalan olmasın 😂 ama kilo almadım
Mevsim5 Ben de 12+3 teyim şu anda. Bulantım falan olmadı benim neyse ki. Hafif bi göbeğim çıktı ama kilo almadım