hanimiys ya bu folik asitler mide bulantısı yapıyor mu dün folik asit içtim kusmaktan bi hal oldum bugün içmedim tık yok folidoce kullanıyorum. sadece folidoce mu böyle yapıyor yoksa hepsi mi böyle ona göre değiştiricem doktora gidince
Nur_er hanimiys Ben folita kullanıyordum. Mide bulantısı oluyordu ama bıraktıktan sonra da devam etti. Doktorum folik asit mide bulantısı yapıyordur sende belki dedi bıraktırmıstı. Ama mide sorunları devam ediyor hala. Yüksek ihtimal o yapıyordur. Ya da bulantıların başlıyordur bi gün oluyordur bi gün rahatsındır.
Pinaranneoluyor hanimiys ben folbiol kullandım ilk üç ay mide bulantısı oluyo diye folik asitten kaynaklı olacağını düşünmedim hem folik içtikçe gelisiyo bebek ve kese ve buda doğal olarak bulantı yapıyor yani iyiye isaret bulantı. Ben suan ikinci dönemdeyiz decavit başladık ve onu icemiyom decavit de bende çok bulantı yapıyor içmeyince iyiyim
Hairdress hanimiys doktorunuza danışıp ilacı değiştirmesini isteyebilirsiniz. Ben folbiol kullandım mide bulantım yoktu. Ben gebelik boyunca mide bulantısı yaşamadım gerçi😁
elanur-ozer Bacım ben aynı oluyordum içmeyi bırakınca kendime geldim oluyor normal yaji 3 ay dişini sıkman lazım kaçınca haftandasin?
hanimiys elanur-ozer 7+1 haftadayım henüz çok yeni biliyorum ilk üç ay genelde bulantıyla geçiyor da hani özellikle folik asit yapıyorsa yapmayanından kullanayım dicektim çünkü zehir oluyor günüm
hanimiys Nur_er o zaman hepsi yapıyor desene çekmeye devam ben özellikle folidoce yapıyorsa değiştireyim dicektim
Nur_er hanimiys Olabilir evet. Ama bulantıların başlıyor da olabilir. Çok kötü olursan prilam diye bir ilaç var ben onunla rahat ettim bir nebze.
hanimiys Hairdress mide bulantısı deyince bile midem bulanıyor sen düşün bugüm gidicem zor bela buldum randevu söylicem
Ozgekiz hanimiys ben regenesis Max kullaniyorum bir problem yaşamadım 😊 ama genel olarak bir bilgim yok
hanimiys Nur_er kullanıyorum evet ama bana mısın demiyor bir gün çok iyiyim bir gün çok kötü değiştirdi folikasiti de pregnom max diye bişey verdi
buseay26 hanimiys hamilelikten once dahiliye doktoru degerlerim düşük diye folik asitte yazmıştı folbiol benim çok midemi bulandirmisti. Daha sonra folidays kullandım hamilelikte ama hiç bulantı yapmadi