merveblttt Kızlar aranızda pregnom kullanan var mı çok kötü kokuyor içemiyorum doktorum da değişmiyor nasıl içeceğimi bilmiyorum
Yilmazxxx merveblttt bende kullanıyorum çok kötü kokuyo ve midemi çok bulandırıyo o yüzden yatmadan önce içiyorum. Onu ictikten sonra yatıp uyuyorum. Uyanık kaldığım zaman sürekli kokusu burnuma geliyo çünkü.
Annekuzusu06666 merveblttt ben artık akşam yatmadan içiyorum mecburiyetten yoksa asla içilecek gibi değil
Yilmazxxx merveblttt ilk ilacı aldığımda da forumda okumuştum içerken zorlandiklari için yatmadan içenleri Bende o yüzden bu yöntemi uyguladım. En azından daha az bulantı çekmiş oluyorum.
Annekuzusu06666 merveblttt maalesef bide içince ağzımda tadı kalıyo uykum gelince içip yatıyorum resmen
Nazf merveblttt ben de kullanıyorum gayet memnunum Başka bir ilaç vardı o sanki böyle bana iyi gelmedi gibi hissettim bıraktım. Pregmomdan gayet memnunum
ErsBegAs merveblttt pregnom ilaç değil takviye zaten ve omega 3 balık yağından dolayı kokusu öyle ben de kullanıyorum tırnaklarım saçlarım cildime kadar bile güzelleşti, bebişim de gayet iyiydi 🧿🧿
Turkan34 merveblttt ben pregnom değilde başka kullanıyorum dediğin gibi kokusu midemi kaldirior içene kdr nefes almiorum resmen bide dikkat ettim yemekten sonra hemen içince daha az midemi bulandirior biraz aç olup icjnce fena oluorum
S-Eda0 İlk 4 ay vifolic kullandım bende bununla yapısı kokusu içindekiler çok benzer sonrasında pregnoma geçtik burnumu tıkayıp kokusunu almadan yutuyorum o zaman etkilemiyor kokusunu almayınca