Dogaguler Arkadaşlar merhaba ilk çocuğumu 39 haftalıkken sezaryen doğum ile dünyaya getirdim şimdi tekrar hamileyim kesin sezaryen olacak ve ortalama kaçınca haftalarda alıyorlar doğuma 🥰
defnevedoruk Dogaguler kızımda 39+0da sezaryen olucaktım 38+2de suyum geldi oldum doktorum bu bebişim içinde 38-39 dedi
gezentianne Dogaguler İkinciyi 39′da alıyorum dedi doktorum ama benm istediğim tarih 38+3′e geliyor okeyleştik😅
Rbdrmx Benim de öyle ilk doğumum 38+4 de oldu buda 38+5 de alırız dedi Dr baş aşağı dönmemesi gerektiği için erken oluyor ♥️
Sivassli58 37 38 de alırlar Bir de sizin durumunuza bağlı mesela benim ağrılarım erken başladığı için geciktirici ilaç kullanıyorum ikinci çocuğu 36.haftada 3.çocuğu 37. haftada doğurdum
Dogaguler gezentianne evet gerçekten güzel bir tarih 🥰 inşallah bebişler erken gelmek istemezler 🥹 31 mayısta doğurmak istemiyorum , oğlum 31 Ağustos doğumlu 1 gün daha bekleyemedi 😅
DENIZ_55 Dogaguler devlete gidiyorum ana bugün biraz ağrım vardı doktorumda zaten seni 37 hemen alacam fazla bekletmem risklisin zaten dedi