MhysaTheGreat panikprenses teşekkürler :D valla başa gelince ehillik de kalmıyor normalde der ki bunlarda son kullanma tarihi olmaz mecbur basıyorlar oınu yönetmelikten falan sonra çıkınca gitmiş 3 çeşit test getirmiş heyecandan :D
panikprenses Devran yaa hem esinle hem en yakin arkadasinla ogrenmek harika bi denk gelis tebrikler saglikla gelsin 🧡
Papatya_anne01 panikprenses Benimki benden duymadı maalesef kayinvalidemlerle yaşıyorum üç senedir çocuğumuzun olmasını bekliyorduk bir hafta gecikince test yaptım onlar sevinçle arayıp söylediler eşim de hemen işten çıkıp geldi çok mutlu olmuştuk 🥹❤️
panikprenses Papatya_anne01 ah bu kayinvalidelerr icinde tutamamis oda paylasmak istemis diyelim olumlu olalim 😅 tebrik ederim 🧡
Accountant panikprenses eve gelince ilk oraya koşar o gün bir ilk oldu testi alıp koşarak geldi hahaha tuvaletten en hızlı çıkışıydı 😂
Sumeyye1212 panikprenses benim hepsi ayrı bir olay ilk gebeliğim tüp bebek olduğu için birlikten öğrendik 2. De 4 ay adetim gecikti eşim hep test yap diyordu ama ben olmaz sonuçta ilki tüp bebek oldu deyip yapmıyordum doktora gidip 16 haftalık hamile oldugumu öğrendim eşime o heyecanla telefonda söyledim 😄 3. De düşüp kolumu kırdım hastanede röntgen öncesi kan testinde hamile olduğum çıktı öyle ögrendim 🫣 4. Korunmamıza rağmen hamile kaldım ağlaya ağlaya söyledim 🫢
panikprenses Sumeyye1212 masallahh alalh isteyen herkese nasip etsin insallah yavrum nasibinde varmis ne yapsanda olurmus zaten hayirli evlat olsunlar insallah 🧡🧡
canbebekku21 Sumeyye1212 merhaba neden tüp bebek sonrası normal oldular maşallah kaç koz kaç erkek benimde ilki de ikinci de tüp bebek bende hep hevesle bekledim ama olmadı sorun neydi benim tüpler kapalı
MorKelebek54 panikprenses benden once kendi biliyodu zaten 😂 hamile oldugumu ogrenmeden 1 hafta once ruyasinda gormus. Bide o hafta asilama icin doktora gidicektik. Esim duyasinda asilama icin doktora gittigimizi ama doktorum ultrasodna bebek girdugunu hamile oldugumu soylemis. Ki bu ruyayi gordugunde hamilelik sulhem dahi yotu reglime daha 3 4 gun vardi. Ayni gun tam 1 hafta sonra gecikmem olunca kan veril hamile oldugumu eismle bersber öğrendik. Asilama icin reglimi bekledigimzi icin tum surece esim de dahil oldu o yuzden supriz yapamadim
panikprenses MorKelebek54 ay resmen ayan olmus kocana 😂😂 ne kadar icten istediyse allah esirgesin hayirli evlat olsun insallah ☺️💛
panikprenses Aylaa123 yaa sak diye soylemekte iyiymis tatille kutlanmaliydii tebrik ederim saglikla gelsin 🧡
DENIZ_55 panikprenses bizim gecen sene bi kaybımız oldu erken doğum ile ben biraz kendimi toparlayincw doktorumda bebek düşündüğün an korunmayi bırak banada g3l d3d8 bıraktık ama planladığımız zaman olmadı bide binara adet olmadim ama cok mutlu idim hamile sandim kendimi evdeki teste cift çizgiyi gördüm doktora gittik bakti yok dedi 1 ay daha bekledik hala yok söktürücü verdi kullandım bittiği an adet oldum zaten bende artık bebekten vazgeçmiştim sonra ben içten içe üzüldüm ama belli etmedim sonra ben kaybettiğim bebeğim düşündükçe daha kötü oluyordum eşimde kafami dağıtmam içim benide yanına ise başladım bende yardım ediyordum dip not eşimin işi kendine ait eleman tutmaz inşaat işi yapıyor sıfırdan ev yapıyoruz yada evi tadilat eder neyse yanımda yardıma gittim sonra kv tarlası vwr onu sürdük traktörle sonra benn rutin kontrol için doktoruma geldim hem detaylı tahlil yaptiriyim hemde acaba sezeryan sırasında biseymi oldu acaba diye kontrole gittim doktor baktı adet oldunm7 dedi bende yoo 2 gün var dedim oda ya adet olacan ya hamilesin bilemem kan ver konuşuruz dedi bende tmm dedim ama hamilelik belirtisi sıfır neyse kanı verdim eve geldim öğleden sonra gidecem e nabizdqn baktım bingo hamileyim 119 degeirm ay gülüyorum kahkaha atıyorum eşimde ne oldu diyor yok nisey dedim sonra doktora gittik konuştuk 2 gün sonra gelnkan verecen dedi bende tmm dedim çarşıya indik bi kutu aldık içime patik test çubuğu 3 tanede yazı yazdırdım anne oluyorum baba oluyorum bebek geliyor diye ama eşim açmadı sonra açtı dedi tahmin ettim zaten hareketinden dedi çok mutlu oldu şuanda 33+6 haftalik olduk biraz uzun oldu kusura bakma kese kese yazdim 😊😊
panikprenses DENIZ_55 ayy sonu oyle guzel ki daha da yazsan okurdum vallahi 🥹🥹 tebrik ederim saglikla hayirli evlat olsun insallah cok sevindim adiniza ☺️💛
Femay panikprenses kutu yaptım emzik zıbın vs koydum. Anahtar sesini duyunca kapıda bekledim elimde kutuyla. Çok klasik ama onun için çok güzel bir andı. 🌺
panikprenses Cacaege ya kayiplarin icin uzgunum gebeligini de tebrik ederim saglikla bir avazda gelsin insallah 🧡 esinin tepkisi de cok komik olmus garibim nasil tepki verecegini bilememis 😂😂
YavruKurtveAnnesi panikprenses eşim göreve gidecekti, zaten planlı oldugumuz için şüphem vard. Test alip gelsem yapar misin dedi akşam saat 9, aldi geldi yaptım hadi yine iyisin ikinci kez baba oluyon dedim, gülüştük, birbirimizi tebrik edip başarılar diledik🤣🥰
panikprenses YavruKurtveAnnesi soyle bi kutlama olmus 🫱🏻🫲🏼 😂 tebrik ederim basari dilemeniz de acayip manidar ilkinden akillanmayan ebeveyn tavri bu nerde gorsem tanirim 😂😂
panikprenses Asilzedemom ya depresyon olayina uzuldum ama hepsi rizkiyla nasibiyle geliyor arkadasim ilkinin hissettirdiklerini hatirla allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah 🧡🧡
Asilzedemom panikprenses amin canım benjm ilk 4 ay yemek falanda yiyemedim yürümem de yasak oldu sonra dedim yapacak bişey yok gelecek dunyaya alışmaya çalış bir alışveriş falan yapmadım daha belki yapmaya başlarsam biseyler alırsam daha farklı olur diye düşünüyorum zaten az kaldi
panikprenses monica50 benimki de silik pozitifti ama bilmiyorum tabi kostur kostur haber supriz yaptim esime ve tek testti simdi olsa elli tane yapar oyle haber verirdim 😅
panikprenses Hanfak ya o an ki mutluluk gercekten essiz allah annesine babasina hayirli evlat etmeyi nasip etsin insallah tebrik ederim 🧡☺️