Nurellaaaaaaa1212 Çatlamadan sonra 8. Gün. İnce bi bişeyler var gibi bilemiyorum gün gün yenileyeceğiz 😂
sutlukahve_ Nurellaaaaaaa1212 ince bişey bende görür gibi oldum ama daha çok erkengozum mu yanıldı demeden yapamadım bikac güne belli olur umarım vardır
Mavili1480 Nurellaaaaaaa1212 Ben laboquick kaset test yapmıştım ilk negatifti çöpe attım 1-2 saat sonra çöpten aldım silik bir çizgi vardı değerim 11 di eğer o testten bulabilirsen doğru sonuç veriyor canım
babyylve_ Nurellaaaaaaa1212 canım gördüğün gibi içi beyaz boş bir beyaz içi kırmızı olması lazım çok hafif de olsa
Nurellaaaaaaa1212 Mavili1480 var kuzum yaptım onda da bi gölgelik var gibi ama kamerada cıkmıyor 1-2 saat bekleyeyim o zaman dediğin gibi
Mavili1480 Nurellaaaaaaa1212 Benimde öyle canım gözükmüyordu o kadar silikti en düşük değeri bile gösteriyor ben o teste çok güvenirim hiç kuruma çizgisi yapmadı inşallah vardır 🥰
Arzu_tasan Arzu_tasan İlk 5 dakikada çıktı sekiz gün gecikme var mide bulantısı sebebiyle ve gecikme nedeniyle yaptım kan vermeye koştum bu kızlar sizce
Akseec Kizlar asilamanin 11. Gunu normal idrarla predictor yapcam cikar mi yoksa yarini ilk idrari mi bekliyim ya akil verin???
Akseec Nurellaaaaaaa1212 bi tane predictor var 8 tane laboquick var ama predictoru de yapmak istiyorum yapim bari sonra laboquick le devam ederim ya zaten yoksa yoktur