melekdongel Hamileyim ve grip oldum boğazlarım şişti ve çok kurudu ağrı da hissediyorum bu durum beni çok rahatsız ediyor ne yapmalıyım kendimi nasıl iyileştirebilirim?
Selinselinselin melekdongel ben kızıma hamileyken 7-8 haftalıktım feci hasta olmuştum. Kadın doğum doktorum agumentin yazmıştı. Ara ara doğum sürecinde de hastalıklarım olmuştu. O zaman ona gitmemiştim kontorle vardı daha kbb doktoru ne recete yazarsa doktora gönderip kullan derse kullanmıştım
Celiko melekdongel ihlamur mandalina portakal ayva katıp zencefil tarçin tatlandırmak içinde içine bal atıp içiyorum gribin başlarındaki boğaz geniz yanmasına iyi geliyor ama gripsem zaten bol su içiyorum hemen atıyor doktoruma sorup burun spreyi kullandığım da olmuştu ama öksürüğün çaresini bende bulamadım hala çekiyorum 😄
1kizanneadayi melekdongel Ben de çok fena grip olmuştum her gün serum oldum geçmedi uzadı. Devlet asla ilaç yazmadı özelde bi grip ilacı yazdı doktor ondan sonra geçti.
nurisssko melekdongel bende çok ağır bir grip atlattım serum da takıldı antibiyotikte kullandım.doktorumun onayıyla tabiki hatta doktor bana ilaç içmekten korkma o bebeğe ulaşmıyor ama senin hastalığın virüslerin bebeğinde yoruyor etkiliyor diye endişemi gidermişti.Benimki çok ağırdı antibiyotikle bile 1 hafta yattım hafifse tabiki bilinen geleneksel yöntemleri denemekte fayda var doktorun onayıyla.Geçmis olsun💖💖
Yildiz-Demir Selinselinselin Canım bende 16 haftalık hamileyim burun akıntı var bi de sanki hasta olduğumdan beri mide bulantısı var daha fazla demir tadı da geliyor ağzımdan normal demi bunlar ilk gebeliğim
Ates06 Ben de agumentin ve sabah akşam parol içiyorum başka türlü evde yapılan nane limonla geçmiyor süreç çok uzuyor ve yoruyor
Glhayat_54 Çoğu doktor malesef parol dışında ilac vermiyolar. Ama yinede doktora gitmekte fayda var. Onun dışında nane limon, ıhlamur boğazlara iyi geliyor, meyveler ve bol yatış iyi gelıyo ama tabi iyileşme süreci uzun oluyo hemen toparlanamıyorsun.. Gecmiş olsun..
Selinselinselin Yildiz-Demir bende de hepsi olmuştu agzım bir garipti tiksinme vs hersey oluyordu kontrolde hep soyledim ne yaşasam hep normal dedi. Sizde sorun ama normal genel olarak birde bahar ayına girdik benimde başlar akıntı alerji
Yildiz-Demir Selinselinselin Ayenn benim doktorum da normal diyor iki gündür de burnum çok akıyor geçer inşallah hepimize geçmiş olsun
SuEr_Tu1512 Bende çok kötü hasta olmuştum bol su, pekmez, limon, zencefil falan fayda etmedi doktor agumentin yazmıştı onla az çok iyileşebilmiştim☹️Hatta hâlâ öksürük ve burun akıntısı geçmedi🤷
Yildiz-Demir Selinselinselin Aynen bende öyleyim gözlerim bile su doluyor ilaç filan hiç bişey almıyorum mide bulantısı bile yapıyor hiç halim kalmadı valla
Abilikardesli Kızlar 28 haftalık hamileyim burunlarım tıkalı boğazlarım şiş. Bitki çayı içsem sıkıntı olur mu ya da hastaneye gidip serum yaptırsam