ShutUp Mervecimmm 9 Mart suni sancıyla doğumum olucak tedirginim ve korkuyorum rabbim hepimize hayırlı doğum nasip etsin sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah 🤲🏻🌸🩷
melisaortaavci Benim de son 12 gün gösteriyor uygulama. Ama bakalım küçük hanım ne zaman gelmek isterse 😅😅
ilgin22 Mervecimmm dün doğurmak gerekiyordu 😬 şiddetli öksuruk yüzünden 2 gün sonra sezeryan ertelendi inşallah tekrar ertelenmez bekleyecek gücüm kalmadı valla 😅
Mervecimmm ilgin22 aa hay Allah. Sağlıklı olun ikiniz de varsın 2 gün geç olsun. Demek ki bizim de şu son günlerde hasta falan olmamamız gerekiyor
aysenuroztunc Mervecimmm hayırlısı artık sağlıkla doğsunlar da erken geç fark etmez vakitleri geldi artık 🥰
Mervecimmm aysenuroztunc evet evet önemli olan sağlıklı olmaları. Çok şükür hepimiz de riskli dönemi atlattık.
mrv_mrve Mervecimmm bizde bugün 39+6dayız uygulamaya göre 1 gün kaldı yarın kontrol var bakalım neler olacak Rabbim hepimize kolaylıkla sağlıkla güvenle geçireceğimiz doğum süreçleri nasip etsin 🤲🏻🥰
Salihazeynep Mervecimmm benimde 13 martta olacak ama dayanabilecek miyim bilmiyorum ağrılarım arttı bebiş çok aşağıda
Mervecimmm Salihazeynep al benden de o kdar. Aşırı ağrım yok ama 2 gündür her zamanki gibi değilim. Kendimdeki farkı hissediyorum bebek de her zamanki gibi değil sanki. Perşembe kontrol var bizim de bakalım ne olacak.
Mervecimmm Glgl Mikoosu Salihazeynep Yavrukedicik Pnrmrm aysekaann Flowerssssss Girlmama Gizemert Seray2 Kızlar nasılsınız? Butonu aktifleştireyim dedim çünkü ben 10 Mart pazartesi doğum yaptım ☺️Beklemedi bizim minik 38+3’te geldi. Sizler de durum nedir?
denizin__annesii Mervecimmm inşallah 🤲🏻🤰🏻💙 39+2 oluyorum persbm günü yazarım inşallah dualarınıza talibim kolay bir doğum için bu mübarek ayda banada yer verin dualarınıza adım derya
Mervecimmm denizin__annesii inşallah dua ederiz.39+2 deyince bana da umut oldun. Doktor 39. Haftaya gün verdi bizim de o zamana kadar dayanamazsam diye korkuyorum ama dayananları görünce içim rahatlıyor
mervemom24 Mervecimmm uygulmaya göre 18 ama bakalım ne zaman gelmek isterse küçük bey 4.gün bugün nişanım geldi ama gerisi yok bakalım bekliyoruz cuma kontrolüm var neler olucak heycanlıyım sağlıkla gelsinler inşallah
Mervecimmm mervemom24 nişan geldikten sonra belirtiler arttı mı peki sancı ya da kasılma gibi farklılıklar oldu mu