Mervecimmm Bahar020 Allah analı babalı büyütsün. Hiç endişelenme benim de ilk kızım solunumdan dolayı bir hafta kaldı kuvözde. Elbette yanımda olmasını isterdim ama ben bu durumu avantaja çevirip o çıkana kadar kendime çok iyi baktım iyileştim bi güzel kızım çıkınca da onunla rahat rahat ilgilendim. Hiç kendime stres yapmadım onun iyiliği içindi çünkü her şey. Sen de sağlıkla kavuşacaksın merak etme
4147 Reylok 40. Hafta oluyor ama tam o sıra, o zamanları bulur muyuz kız ben kendimi 16-20sinden sonraya hazırlıyorum 😂
Denizzzz77 Son 23 gün uygulamada normal doğum bekliyorum aksilik çıkmazsa. Umarım herkez hayal ettiği doğumu yaşar 🙏💕
Eelliiff1234 Mervecimmm cuma günü 38 olucaz Salı gününde alırız dedi doktorum. 2. Doğumum ilki normaldi bu sefer bebek ters ve suyunda azalma var cuma günü ne dicek bakalım umarım acil bişeyi yoktur son günlerde hareketlerinde azalma hissediyorum endişelendiriyo beni bu. Bide kilosuda az 3 kilo olmuştur umarım diyorum. Tansiyon çıktı bende de o yüzden de kilo alamıyor olabilir dedi doktor bakalım günümüzü bekliyoruz
Mervecimmm Eelliiff1234 bebek kilo alamıyorsa artık içerde durmasının bir anlamı yok zaten. Benim ilk kızım da su azalmasından kilo alamıyordu o yüzden doktor 38. Haftada alalım dışarıda daha güzel büyür dedi ama benim bebiş dayanamadı 37’de geldi 😄
Girlmama Kelebekkkkkk 14 mart kervanından birisi daha bizimde 14 mart 08:15 de ameliyathanede olacakmışız doktorum öyle dedi bugün 🤗
Eelliiff1234 Mervecimmm alıyo almasında az alıyo devlettede 38 hafta kuralı varmış sanırım bilmiyorum bekliyoruz o yüzden acil bişey olmasında artık
Sutkokusu Mervecimmm Bana da doktorum 14 Mart olarak söyledi ama bu hafta son kontrol yapıp kayıt olayını halledeceğiz sanırım:) yada bi tık uzatma yapacağız .:)
ucbebe_annesi34 Mervecimmm babada bugün gün verildi 13 Mart Perşembe olacak inşalllah 😍 herkes sağlıkla kucağına alsın inşallah 🙏
ayse1495 3 gün önce 2 martta 39+0 da akşam suyum geldi ve sezeryan ile doğum yaptım, rabbim bekleyen herkese kolaylıkla bir doğum nasip etsin inşallah 🤗🙏
Esoege Mervecimmm ayyy belki bugün en geç cuma 🥹 nstye göre karar vericek doktorumuz dua edelim birbirimize 🥲