Gundes Aysenur_0046 canım bende de oluyor özellikle oturduğum yerden ayağa kalkınca veya uzanınca oluyor 29 haftalık olduk bizde
nur233 Aysenur_0046 Ben 29 haftalığım baş dönmesi uyuyamama nefes alamama bel ağrısı ne ararsanız var😂
Aysenur_0046 Damla_g28 Esilaaya Ates06 Soniko R-baby Sevcny ay yanliz değilmişim bende yeni değil de kızlar ilk oldu önceden ama onda kan hapını almiyordum dedim ondandır o zamandan beri düzenli alıyorum demin yine oldu korktum belde fıtık var benim bi tanesi omuriliğe baskı yapıyormuş ztn ayakta duramıyorum 2 dk normal bekleyeyim elim ayağım dökülüyor durdurmuyor belim beni boyun düzleşmesi var yine fıtık var boyunda duzlesme de baş dönmesi yaparmış ondan mi oluyor diye sorguluyordum kendimi dedim bi kızlara yazayım tek bende mi oluyor diye ilk gebeligimde hiç böyle şeyler yaşamadım bunda hersey yazıyorum 😂 kaygı bozukluğu anksiyete var hemen sanki kötü bireey olursa diyorum
hnyildirim Soniko merhaba yatarken bende de oluyor ama çok şiddetli sağa dönerken ve sola dönerken yatarken yaşıyorum genellikle dr gitmeli miyim sizde de aynısı oluyormuş normal mi düzeldi mi? 20 haftalık hamileyim.
R-baby 28 haftalığım bende de oluyor yemek sonrası da oluyor bazen aniden de oluyor çok koşa sürüyor bayılacak gibi olmuyorum ama başım sallıyor sanki arada
Aysenur_0046 Damla_g28 hayatımı mahvetti bu anksiyete kaygı bozukluğu kızım daha 2 yaşında çocuğu alıp biryere gidemiyorum
Aysenur_0046 Flowerssssss yok canm gebeliğin ilk ayında kullandım ben sauna 28+4haftaligim Progestan ağızdan alınırsa baş dönmesi yapıyor ama ağızdan da alınmayacak fitil şeklinde kullanacaksın