monica50 Bu günler gelir mi diyordum 3 haftalıkken öğrenmiştim cidden zaman geçiyormuş kızlar şafak 99 🥳 O kadar sabırsızlanıyorum ki yaz için, sizin yolun neresindesiniz
Srp53 monica50 bizim görev tamamlandı 18 gün oldu. Ben de 3 haftalıkken öğrendim ne zaman bitecek diyordum ama bitiyor gerçekten 😊hamileliğin tadını çıkarmak lazımmış tünelin sonu daha zorlu bir yere çıkıyor 😀bol bol dinlenin, sağlık ve mutlulukla kucaklayın inşallah 🌸❤️
Edafmo monica50 benim de kaldı son 97,ikinci gebeliğim sezeryan olacağım son güne kadar beklemeyiz diye düşünüyorum 🤭
Gamzecebecii monica50 bende 3 haftalıkken öğrenmiştim 😅😅zaman geçmiyor diyordum 37 haftalık olacağım yarın 😅99 dan sonrası o kadar hızlı geçiyor ki anlatamam 🌸🌸hayırlısı ile kavuşalım bebişlerimize
monica50 Srp53 teşekkür ederimm siz de sağlıkla büyütün bebişinizi 🥰 şimdi de izne çıkmayı bekliyorum o yüzden yavaş geçiyor gibi geliyor biraz evimde dinlenebilsem gözüm yatakta kalıyor
Srp53 monica50 teşekkür ederim 🤩 valla ben keşke uyusaymışım diyorum çıktığınızda yataktan hiç çıkmayın 😀
monica50 Anonymouse gittikçe daha çok anne gibi hissediyorum ultrasonda yüzünü gösterdikçe sabırsızlanıyor insan 🥲
monica50 Edafmo benim ilk bebeğim normal olmasını çok istiyorum ameliyat beni daha çok korkutuyor. normal olursa da ne kadar bekleyeceğiz bir gece ansızın gelir mi gibi endişelerim var 😅
Edafmo monica50 iki türlü de stres aynı stres😂 sağlıkla kavuşalım da inşallah onlar nasıl gelmek isterse öyle geliyorlar
monica50 Anonymouse karın hareketlerini dışardan videoya çekmek istiyorum telefonu açtığım gibi donup kalıyor göstermiyor kendini mdmddmfmv
Anonymouse monica50 Bu durum bana çok tanıdık geldi 😅 Hele detaylıda yüzünü göstermemek için elinden geleni yaptı 🥲
monica50 Gamzecebecii ay hadi inşallah su gibi geçer gider o kadar merak ediyorum ki ne çıkacağını 😂 sizin haftalar daha heyecanlıdır geldi gelecek bekliyorsunuz
Gamzecebecii monica50 hemde zorunlu sezeryan olacağım için djdjdjdj geberiyorum resmen korkudan 😅😅😅geliyor gelmekte olan ama zaman hızlı geçiyor birde arada bir ağrılar oluyor o kadar