19951991 Merhaba 5 aylık hamileyim,ara sıra mide bulantılarım oluyor özellikle yemek yediğim zamanlarda böyle sıkıntı yaşayan var mı korkulacak bir durum mu?
Talentedmom 19951991 benim de hala oluyor ara ara ilk oğlumda sadece 3 ay olmuştu o enfeksiyon olursa o da çok bulantı yapıyor
Katya1 19951991 bende bugün 5 haftalık oldum, sudan bile midem bulanıyo kokusu bi değişik geliyo🥹 geceleri mide bulantısından uykudan uyanıyorum
kubraa9 19951991 teşekkür ederim inşallah , o yüzden korkma 🌸 doktorunla görüşerek mide bulantını zencefilli çay kullanarak hafifletebilirsin eğer tüketmende bir problem yoksa.. bir de bana en iyi gelen şeylerden diğeri de muz. Denemeni tavsiye ederim
19951991 Katya1 hayırlı olsun annesiiii korkutmak istemem ama daha da bulanacak umarım sizinki rahat geçer🙃
Katya1 19951991 inşallah canım rahat geçer zamanla görcez🌸 İlk gebeliğimde hiçbir belirti yaşamamıştım neden böyle diye üzülüyordum sağlıksızdı düştü. Bunda ilk bulantım olduğunda inanır mısın sevinmiştim😂
Talentedmom 19951991 kızda çok bulantı oluyormuş benim de aynı 16 haftalık olacağım yarın ara ara benim de oluyor bulantım daha cinsiyetimiz belli değil