Kubra001111 Kızlar sabah kahvaltısında tahin pekmezi çok tüketiyorum günlük ve bebişe kilo aldırır mı muz ceviz kaşar peyniri soda gibi şeyleri de tüketiyorum
Edafmo Kubra001111 bende tahin pekmezi çok severdim erken doğumla 35+3 te kızım 3150gram doğdu yani bence bebişe de yarıyor ama dikkat edin anneye de çok yarıyor 😂
richgirl10 Kubra001111 kilo aldırdığını duydum. Ben hergün bir avakado 2 haşlanmış yumurta ve akşamları da her akşam olmasa da et veya tavuk tükettim. Bir haftada 250 gram almış. Haftası 37
eceeelmn Srp53 pekmez tahin bana aşırı derece kilo aldirdi bebek normaldi.onlari tukettigim üç hafta içinde 4kilo almışım
Kubra001111 richgirl10 maşallah ya ben de haşlanmış yumurta kokusundan midem bulanıyor yiyemiyorum avakadoyu da onun için ekstra faydalı şeyleri tüketmeye çalışıyorum
richgirl10 Kubra001111 oyy bende öyleydim valla 8 ay nerdeyde yumurta süremedim ağzıma. Avakadoyuda bol limonla yedim ancak tadı öyle çekilir oluyor🥲
Kubra001111 Tutaste_ tahin yağlı olduğu icin demi ya canım da istiyo yenmemesi gereken herşeyi pasta vs
queenanne1 Kubra001111 diyetisyenimin önerisiyle her sabah 3 yemek kaşığı kadar yiyorum ama yanında yumurta vs de tüketin
Kubra001111 richgirl10 ben öyle de yiyemedim muz vs kilo yapıyor mu bebeğe birde ceviz kaşar tuketiyorum