Durumay1 Kızlar merhaba sola yatıyorum normalde ama gece bazen farkında olmadan yüzüstü veya sırt üstü yatıyorum 6 haftalık gebeyim ilk zamanlar yatış pozisyonları önemli midir
Geleneksel1anne Durumay1 ilk 3 ay isteidğin gibi yat bacım sonra istesen de yatamıyosun zaten. Tam doğurdum artık yüz üstü yatarım diyosun bu sefer süt dolu göğüsler izin vermiyi😂😂
04052016mh Durumay1 istediğin gibi uyu canım daha çoook minik ilerleyen zamanlarda zaten kendisi seçiyor pozisyonunu farkında olmadan sırtüstü falan döndüğün zaman tekmeliyor,sancı veriyor, bel ağrısı olmuyor otomatik sağ sol uyuyorsun başka altarnarif yok ☺️
babyUras_ Durumay1 ilk haftalarda doktorlarda diyo yüzüstü yatılabilir diye . 12 13 haftaya kadar yattım yüzüstü ondan sonra rahatsiz ediyo zaten yatamiyosun .
Durumay1 Ogretmen bana şimdiden sola yat sağa yat dedikleri için bir tedirgin oldum teşekkür ederim 🌸
Meltemanneolsun Durumay1 küçük daha istediğin gibi yat sadece sola alistir sadece kendini ileride zorluk cekme. Tabi çok ani hareketler yapmadan kendin ayarlarsin
Durumay1 Meltemanneolsun şuanda da alıştırmaya çalışıyorum sol tarafa yatmaya ama bakalım inşallah alışacam zaten karnım çıkınca ister istemez hep solda yatacam o da var
Geleneksel1anne Durumay1 hepsi geçiyor zamanla ama bir anne hiçbir zaman rahat rahat yatamaz unutma😂😂😂
Durumay1 04052016mh yaa aslında bugün görünce bunları içim rahatladı en azından şuan istediğim şekilde yatabilirim ve bişey olacak diye düşünmem 🌸
04052016mh Durumay1 vala yerime de yat desem 😅 yaklaşık 4 aydır sırtüstü yatamıyorum sağ sol yapmaktan uyuşuyor artık hangi tarafa dönsem 🤷🏽♀️
Erd_mel Durumay1 istediğiniz gibi yatın karnınız çıkmadıkça yüz üstü yatmak sorun olmaz bn 20 . Haftaların başında bile yüzüstü yatıyordum
MorKelebek54 Durumay1 daha bunu dusunmek icin cok erken canim zaten karnin hafif cikmaya basladiginda kendin ister istemez dikkat ediyosun ustune yatmamak icin. Suan tadini cikart aylarca zaten yuz ustu yatakicaksin
patili_kiz90 Ben 20.haftaya kadar yüzüstü yattım ama 21.haftada yatmak istediğimde bebek tepikliyor hemen yan yatıyorum , yani 24.haftaya kadar yatılabilir denıyor ama bilmiyorum bebek sıkıştığı için mi öyle yapıyor anlayamadım bende