Seda05 Kızlar 6. Haftamdayım ve sürekli yemek yemek istiyorum bitek bendemi böyle oluyor. Ya meyve yiyorum ya bişeyler ağzım boş durmuyo böyle giderse çok kilo alırım ben 😔🙄
Temizsoy Seda05 Yemek yemek degilde cok meyve yemek istemistim. :) Ama hamile oldugumu bilmiordum ben :) Simdi 9+5 iz.
denizannee Seda05 bende öyleydim 54le hamile kaldım 10.haftada 59.9 çıktım. Şuan 12+2yiz bakalım haftaya kaç çıkacak 🤪🤪
FatmaAtess Ben 13+3 günlük hamileyim hiç iştahım yok hiç bişey istemiyorum herşey gözüme tuhaf geliyor anlamıyorum niye böyle oluyo
Seda05 ozgurhayalim inşallah benimde öyle olur sabah eşimi işe gönderirken beraber kahvaltı ediyoruz 1 saat sonra sanki hiç yemek yememişim gibi midem gurulduyor
Mervesg Seda05 keyfini cikar canisi 😂 5. Haftaya kadar oyleydim 12. Haftaya kadar kustum hic bisey yiyemedim isal oldum hastanede kaldim 😂 şükür 35. Haftadayim istahim normal ilk haftalar olabilir oyle seyler dillendirip nazara gelme 😜
Seda05 Mervesg kimseye anlatmıyorum soruyolar miden bulanıyormu diye bende evet az diyip geçiyorum 😂😂
baharsirkeci Kişiden kişiye değişiyor sanırım, benm de iştahım şimdilerde artmaya başladı. 21 haftalık gebeyim 1.5 kilo aldım bu zamana kadar
DeryaZ Seda05 canım 26.haftamdayım ben hala öyleyim markete sırf meyve almaya gidiyorum sebze almadan dönüyorum 😂 10kilo almışım ama deli gibi yiyorum az bile almışım diyorum çalışıyorum düzelmli uyku ve sabah erken kalkmak işime yarıyo☺️