Anneoluyorumm00 DENIZ_55 oda olabilir belki benimki evet erken kalktı ayağa sonrasında yürümesi biraz zaman aldığı için de belki böyle düşünüyorum on yargılıyım bilmiyorum 😂 ama erkek bebeklerde yürüteç kullanımı daha zararlı diyorlar buda doğur mu onuda bilmiyorum ya
DENIZ_55 Anneoluyorumm00 sanmıyorum 4 çocuk büyüttüm 2 kiz 2 erkek çok şükür hiçbir sorun olmadı kimi erken kimi geç yürüdü kimi ek gıdaya geçerken kolay oldu kimi zor oldu kimi kilolu kimi zayıf oldu anlayacağım hepsii ben büyüttüm ama hepsinin gelişimi sağlığı çok farklı idi anlayacağın 😊
Anneoluyorumm00 DENIZ_55 ay canım detaylı anlattığın için çok teşekkür ederim 🫶 benim küçüğü herseyi yerdi çoklu besin alerjisi olmasına rağmen çok kolaydı,, bunda herseyi veriyorum yemiyor artık ne yapicağim merhaba şaşırdım gerçekten de her bebek bir değil 😂
DENIZ_55 Anneoluyorumm00 onun içim hiç sitres yapma her bebegin gelisimi farklı canım sitres yapma böyle ufak şeyleri
Ozgekiz Anneoluyorumm00 15 aylık yürüdü oğlum 😊 evde tek oyalayacak bir şey bulamayınca mecburen koyuyordum🥹🥹
Talentedmom Anneoluyorumm00 benim oğluma bin git ilk arabam hediye gelmişti onun sayesinde ite ite yürümeyi öğrendi