[silindi] Kızlar bildiğiniz su olarak akıntım geliyor ve iç çamaşırım baya ıslanıyor yani değiştirmek zorunda kalıyorum sürekli, bu progestan kaynaklı mıdır yoksa bebeğin suyu mu olduğunu nasıl ayırt edebilirim kontrolüm
Deroli [silindi] evet Progestan su gibi akıntı yapıyor. Doktorumda onaylamıştı böyle olduğunu. Günlük pedlerle durumu idare edebilirsiniz.
Gsrn @[silindi] merhaba doktora sordunumuz acaba akıntınıza ne dedi şuan bende de öyle sabahları ilk ayağa kalktığımda yaklaşık bir yemek kaşığı kadar su geliyor sonra gün içinde progestanla birlikte akıntı oluyor
fafatara Gsrn bende de aynı oluyor doktor yapar dedi progestan. Su gelirse durmadan gelir dedi. Gerçi her gece kullandıgım icin her gün geliyor yani. İnsallah su değildir. Farkettiğim bir şey var eğildiğim zamanlarda çok oluyor o yüzden eğilmemeye çalışıyorum.
[silindi] Gsrn evet sormuştum normal demişti şuan 20+5 haftalık oldum hala kullanıyorum hala da sabah yataktan ilk kalktığımda aynı şekilde su gibi akıntı geliyor
Gsrn @[silindi] ayy benimde kontrolümüzde daha var doktoruma mesaj attım ama daha dönmedi ama içime su serptin Allah razı olsun 🙏 Bendede öyle sabah ilk kalktığımda bir yemek kaşığı kadar su gibi akıntı oluyor sonrasında gün içinde de progestanın kalıntıları beyaz akıntı olarak geliyor.
Gsrn Maşallah allahım izniyle inşallah durur 🙏 rabbim yavrularımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah😊 @fafatara @[silindi]