DeryArenn Kızlar bebeğim 6 aylık asla derin uykuya dalmıyor en ufak bir tıkırtıya uyanıyo nefes sesine bile bide geçen uyku sersemi beşiğinde belini dogrultmaya çalışıyor bian öyle görünce korktum normal mi bu hareket ilk kez oluyor ?
kuzeylianne DeryArenn kalmaya çalışıyordur belki tatlım bazı çocuklar daha erken hareket edip daha erken yürüyorlar. 6. Ayda ki davranışı da normal. Etrafa olan bilinç düzeyleri geliştiği için herşeyi algılamaya başlayıp yoruluyor olabilirler. Korkuyor olabilirler. Atak döneminde olabilir. Geçici bir süreç annesi.🌸😊
Sumiire DeryArenn dişlerinden sıkıntısı olabilir tam dalamıyordur rahatsız ediyordur 6 aydan sonra kendileri oturmaya çalışabilir benim kızım 5. Ayda beşiğinde oturur şekilde buluyordum 😂
DeryArenn kuzeylianne evet ama bu kadar ses alması çok zorlayıcı oluyo insan nefes sesine uyanır mı uyandi 😀
kuzeylianne DeryArenn evet yaa. Bende şaşırmıştım ki oğlumu tv odasında sesin içinde uyuturdum. 6. Ay a doğru alt kattan yada yan komşudan gelen tak tak seslerine uyanırdı. 😅 ama geçiyor ona da aşıyorlar.😊
DeryArenn Sumiire allah bide benimkisi çingene beşiği birtek bunda uyuyor umarım aşağı düşmez günün birinde 😀😀