buket0102 Merhaba bir sorum olucak doğum izin günü beklemeden doktor raporluyla daha erken izne ayrılanlar var mı aramızda iş yeri nasıl bir yol izledi ne yaptı mesela izninize daha beş altı hafta var doktor raporuyla ayrıldınız?
EbruDemir81 buket0102 ben 32 de çalışabilir raporu almıştım fakat artık çok agrilasip hareket edemeyince doktorundan 35 haftada gidip calisamaza çevirdim
Edafmo buket0102 doğum iznine 32 haftadan önce ayrılamıyorsunuz. Doktorunuzdan normal hastalık raporu talep edebilirsiniz
Tubahasan Benim erken doğum riskim vardı. Üç hafta boyunca aile hekiminden rapor aldım. 32 olunca da izne ayrıldım. Devlet memuruyum rapor hakkım olduğu için sorun olmadı.
ozlemozlems buket0102 Hayır 32. Haftadan önce alınan raporlar istirahat raporu işgörmezlik olarak geçiyor onun ödemesi rapor bitiminden 15 gün sonrasında banka hesabınıza veya ptt den Tc niz üzerine yatıyor Doğum ile alakalı olan kısım raporları 32. Hafta itibariyle başlıyor onun ödemesini doğumdan sonra alıyorsunuz Herhangi bir ekleme düşme falan olmuyor