Kivitoveannesi ogretmennn anladımm inşallah kalbinizden geçen olsun isteyen herkese çok dua edicem 🌸🌸allah isteyen hakeden her kadına bu duyguyu yaşatsın inşallah ☺️pes etmeyin deneyin kızlar
Kivitoveannesi Sağlık ocağına da hiç isim düşmedi onlar da nasıl yağıyor bilmiyorum laboratuvar yok herhalde sağlık ocağında aynı gün çıkıyor mu sonuç
Ozlemmm3535 Kivitoveannesi ay belirtilerimiz aynı göğüslerim çok dolgunlaştı 1 hafta yüz üstü yatamadım sızlamasından bende yarına kadar regli olmazsam sabah test yapacağım inşallah vardır 🥹🙏🏼
Kivitoveannesi Ozlemmm3535 ayy bende de öyle olmuştu istee üzerine yatamadım ben de yumurtalama döneminde basladı göğüs hassasiyeti inşallah vardır kalbinizden geçen olur inşallah 🥰
Sarkac Ozlemmm3535 benimde şuan yanlarım acayip sızlıyor ilk defa başıma geldi daha adetime var siz hamilemisiniz acaba ondan mi oluyor?
Kivitoveannesi Anonim_kullaniciiiii evet regl sancısı gibiydi ilk gün hatta regl günüm olduğu için dedim kesin regl olcam sonra test yaptım pozitif zaten ona göre ağrı kesici içerim diye düşündüm kasık ağrım oldu bayaa hem de haftaya kalp atışlarını duyacağız inşallah şimdi 6 haftalık olduk 🥰
Gmzle Kivitoveannesi canım hayırlı olsun var bence bisey sormak istiyorum akıntın varmi benim akıntım regl öncesi olurdu ama hiç akıntım yok bat 20 😌
Kivitoveannesi Gmzle benim gebeliğimi öğrendiğimden beri akıntım var ilk haftamda aşşırı kasık ağrım ve karın çekilmem vardı