Beyazmelekkk nazlidenz_47 aynıyız 6 Mart sezeryan ve öksürük. Mah mahvoldum hırıltı ve balgamlı öksürük var kaç kere balgamı çıkardım ama yine de geliyor dikişlerim çok acıtıyor gerçekten hastanede öksürük kesmek için ekstra serum verdiler yine de işe yaramadı
Beyazmelekkk nazlidenz_47 aynıyız 6 Mart sezeryan ve öksürük. Mah mahvoldum hırıltı ve balgamlı öksürük var kaç kere balgamı çıkardım ama yine de geliyor dikişlerim çok acıtıyor gerçekten hastanede öksürük kesmek için ekstra serum verdiler yine de işe yaramadı
nazlidenz_47 Beyazmelekkk bnm bugün biraz azalmaya başladı ama en çok yoran şey o balgamı cikarmak oluyor bn zorlayıp çıkarmaya çalışıyorum
Beyazmelekkk nazlidenz_47 benimde sanki azalıyor gibi oluyor sonradan yine başlıyor ama . Balgamı hep çıkarmaya çalışıyorum. Yine geliyo yine geliyor aksi gibi ya bide bunla uğraşıyoruz
Ucubirarada Kevserblt çoookk şükür toparlanmaya başladık kuzum da sarılığımız yükseldi biraz onun için dünden beri hastanedeyiz yatış yapıldı yaa 🤷🏻♀️
ilgin22 Ucubirarada uygulamayı unuttum dermişim 😅 baya geç gördüm 🫢 şuan çok iyiyim daha 1 hafta olmadan toparlamıştım sadece dikiş yerlerinde biraz sızlama var ama rahatız 🥰