Hatixee 22 haftaya giriş yaptık karnım çatlamadı ama basenlerim çatladı bol bol nemlendiriyorum sizler kaçıncı haftada çatladınız 🥹
cakethesel Hatixee 28+5’teyiz.Henüz hiç çatlağım yok ama son iki gündür karnım cok fena gergin,içeriden yırtıklar oluşuyo gibi şeyler hissediyorum ve karnım cok kaşınıyor nemlendirdiğim halde.Galiba artık çatlama zamanlarına geldim😩
S1nbkr Hatixee 25. Haftaydı sanırım birden oldu kaşıntı falan olmadı karnım çok geriliyordu sadece, çok krem sürüp nemlendirmeme rağmen çatladı🙄😅
cakethesel Hatixee bio oil’in turuncu renkli bi yağı var onu kullanıyorum.Şu sıralar sıklaştırıcam sabah akşam yağlayacağım karnımı.Bi nebze olsa iyi geliyor,en azından çatlayacaksamda en aza indirir diye düşünüyorum🥹
Hatixee cakethesel ben günde üç kere yağ krem sürüyorum ama aşırı kaşınmaya başladı bacaklarım ve basenlerim çatladı karnımda çatlicak sanırım kurtuluş yok 🥹
Hatis81 Haftada başladı çatlağım. 32. Haftaya kadar 2 kutu lierac 2 kutu Hindistan cevizi yağı 3 kutu bioil bitirdim . 18. Haftada başladım yağlanmaya. 1 gün atlamadım ama çatlıyorum şuan . Genetik