Cicekbahcesi12 EsoMom_ bu markayi kullaniyorum canim pik gördum adet bitiminin 12. Gununde. Strip testini kullaniyorum
Pinar6161 EsoMom_ bu testle birlikte yumurtlama masajı yapmıştım. Sizde yumurtlama görene kadar yapın isterseniz. Birde her ay yumurtlama olmaz demişti sanki bi postunda yanlış hatırlamıyosam. 🌸
EsoMom_ Birbebisannesi 18. Gündeyim ama adetim düzenli Bazıları yumurtanın 20 mm altındakileri ölçmüyor diyorlar
Cicekbahcesi12 EsoMom_ her gun ayni saatte(ben sabah ikinci idrar ile yapiyordum) yapmaya devam edin hepimiz farkli zamanlarda yumurtluyoruz sizde görüceksiniz insallah
Cicekbahcesi12 EsoMom_ ebru ceylan hanım her ay yumurtlama olmayabilir diyordu canım belki boyle bi durumdur
Cicekbahcesi12 EsoMom_ instagram birgebeningunlugu canim izle istersen videolarini bende ondan duydum
EsoMom_ Pinar6161 tugcebaby1 Cicekbahcesi12 Doktorum öyle demişti ondan kafam karıştı kendi kendime yumurta geliştirici yiyecekler yiyorum çiğ badem yumurta muz kivi hep bunları yiyordum internette de 20 mm altı göstermiyor diye çok post gördüm ve kaşık agrım var hafif hafif ondan da umut etmiştim açıkcası
tugcebaby1 Her ay yumurtlama olmuyor cunku ıkı ay yumurtlama gormedım üçüncü ay görp gebe kaldım sıvı alımına dıkkat edın
DuruDefne_mommy EsoMom_ bende bu ay bir gebenin günlüğünden aldım başlıcam reglim yeni bitti tam olarak ne zaman başlamalıyım ovulasyona?
EsoMom_ DuruDefne_mommy adetin bittiği günden itibaren başlanıyor ama gündüz vakti yapmanda fayda var
tugcebaby1 Kızlar arı sütü polen balı deneyin yumurtaya faydası cok ınanın bununla hamıle kalan arkadasımda cok çok iyi yumurta geliştirio