Hbsanneoluyo Kızlar geçen hafta yine buraya yazdım 36 haftada 3 kilo diyo doktor tam 3 demedi ama 3 e yakın ultrason kağıdında bebeğin da 2900 fln yazıyordu bu hafta 2700gram sizce bu normalmi
Ssseval Hbsanneoluyo ultrason net kilo verebilcek bişey değil doktorlar söylüyo, pozisyon değişikliği kilo ölçümünde etkenmiş. Zayıflamamıştır yani korkmana gerek yok. 2800 doğacak dedikleri kızımda 3300 doğdu, az yada çok görünebiliyo
mcansum Hbsanneoluyo zayflar ama kordonda bir sorun varsa beslenemıyorsa ki muayenede belli olur zaten baska sıkıntı gormediyse normaldir stres etme bdaha gttıgınde detaylı bilgi istersen ıcın rahat etsn
Hbsanneoluyo Ssseval anladım cnm saol benimde korktuğum gelişimi durur diye endişelendim İnşlh haftaya almış derde içim rahatlar
Hbsanneoluyo mcansum bebek gayet hareketli kalp atışı fln da normal doktor Bi sıkıntı görmedi ama kilosunu biraz kafama taktım
Ssseval Hbsanneoluyo için rahat olsun benide ilk doğumumda strese spkmuştu doktor☺️ Bu doktorum her cihaz farklı ölçer pozisyon buna etken demişti.
mcansum Hbsanneoluyo normalde de söyledikleri de kesin değil zaten biliyorsun onemli olan saglıklı olması stress yapma bebekte etkileniyor
Hbsanneoluyo Ssseval anladım cnm çok saol Geçen haftada kilolu doğmasından korkuyordum valla her gittiğimde Bi sıkıntıyla dönüyorum eve Sağlıcakla Bi doğsaydı kuzum
Ssseval Hbsanneoluyo bizde bi haftadan geri görünüyoruz bende stres yapmıyorum kızımdan alışkınım bu konuya😂